To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Psichiatrinės ligoninės pacientas atsisveikina su ligoninės direktoriumi...

Psichiatrinės ligoninės pacientas atsisveikina su ligoninės direktoriumi, kuris jam sako:
- Na, dabar, tamsta, jau esi visiškai sveikas ir negalvoji esąs Napoleonas.
- Tikrai taip! Jūs mane visiškai išgydėte!
- Na, tai viso geriausio!
- Viso! Tik norėjau jūsų paklausti, ar man nereikės mokėti alimentų Žozefinai?

  • Jei sunkiai tuštinatės, ar dažnai būna užkietėję viduriai, gerkite daug skysčių ir valgykite skaidulinio maisto (vaisių, daržovių, rupių duonos produktų).

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Nėščios moterys, kurios serga dantenų ligomis ir dėl šios priežasties kraujyje yra nustatomas padidėjęs C reaktyvaus baltymo kiekis, turi didesnę preeklampsijos riziką gimdymo metu.

Jodas - nepakeičiamas elementas

Jodas yra gyvybiškai svarbus elementas. Jis reikalingas gerai savijautai ir nuotaikai. Šis elementas turi būti vartojamas kasdien.

Jeigu greitai pavargstate, nusilpo atmintis, kamuoja bloga nuotaika, gali būti, kad jums trūksta jodo. Tad gali sutrikti skydliaukės, širdies ir kraujagyslių, nervų sistemų veikla.

Kad sužinotumėte, ar trūksta jodo, atlikite testą: patepkite odą jodu. Jei po 2 valandų jo neliko, jums trūksta šio elemento. Jei po paros neišnyko, jo netrūksta.

Esant šio elemento deficitui, valgykite daug jūros produktų: žuvų, kalmarų, krevečių, jūros kopūstų. Daugiausia jodo yra menkių kepenėlėse (100 g apie 370 mkg), jūros ešeriuose (145 mkg), menkėse (130 mkg), krevetėse (110 mkg). Pirkite joduotą druską, duoną.

Jodo šaltinis - pieno produktai ir kruopos - grikiai, kviečiai; ankštinės daržovės - pupelės, žirneliai, sojos. Iš daržovių - burokėliai, morkos, bulvės, pomidorai, salotos ir špinatai.

Šis elementas nežūva esant šalčiui, tačiau kaitinant jis išgaruoja. Verdama mėsa ir žuvis netenka 50 proc. jodo, o daržovės ir pienas - 30 proc. Todėl daržoves geriausia virti nesmulkintas, dėti į verdantį vandenį, o mėsą ir žuvį gaminti garuose, gerai uždarius dangtį.

 


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai