To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kodėl aš taip pilnėju, daktare?- klausia pacientas...

- Kodėl aš taip pilnėju, daktare?- klausia pacientas.
- Jūs vartojate per daug skysčių, mesjė.
- Bet man atrodo, aš taip mažai geriu... Gerai, dabar aš nebedėsiu ledo į viskį.

  • 80-iai proc. vyrų impotencijos atsiradimas paaiškinamas fiziologinėmis priežastimis ir signalizuoja apie rimtesnes ligas.

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Negimdžiusioms, ar pirmą kartą gimdžiusioms po 30 m. amžiaus truputį padidėja rizika susirgti krūties vėžiu.

Specialistai: alaus "natūralumas" nėra išskirtinumas

Dauguma maisto tvarkymo įmonių, siekdamos didinti savo gaminių pardavimus ir atsižvelgdamos į vartotojų susidomėjimą natūraliais produktais, imasi ženklinti produktus teiginiais „natūralus", „natūraliai brandintas" ir kt. Ne išimtis ir aludariai, kurie, norėdami pritraukti vartotojų dėmesį, pastaruoju metu alaus ženklinimo etiketėse vartoja teiginius „natūraliai raugintas ir/ar brandintas".

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba atkreipia dėmesį, kad visas Lietuvoje gaminamas alus brandinamas natūraliai. Tai reiškia, kad visose šalies alaus daryklose išvirta alaus misa yra fermentuojama (rauginama) natūralių gyvų mikroorganizmų - mielių pagalba ir taip gaunamas sufermentuotas, vadinamas jaunas alus.

Alaus apibūdinimo, gamybos ir prekinio pateikimo techniniame reglamente įvardinti visi alaus gamybai taikytini procesai, taip pat ir alaus pusgaminio nokinimas, išlaikant jauną alų izobarinėmis sąlygomis, sandariai uždarytose talpose nustatytą laiką būdingoms juslinėms savybėms pasiekti ir prisotinti natūraliai susidarančiu anglies dvideginiu. Jokio kito nokinimo būdo reglamente nenustatyta, todėl teiginio „natūraliai raugintas ir/ar brandintas" vartojimas alaus ženklinimo etiketėje ar reklamoje yra netinkamas ir negali būti naudojamas.

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba informuoja, kad teiginys ar alaus kategorija „natūralus alus" nėra reglamentuota. Pagal naudojamas žaliavas ir gamybos ypatumus alus yra skirstomas į tokias kategorijas: alus, specialios technologijos alus ir kaimiškas alus.

Tarnyba dėl „natūraliai raugintas ir/ar brandintas" teiginio naudojimo informavo Lietuvos aludarių gildiją .

 


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai