To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Daktare, atrodo, man reikalingi akiniai...

- Daktare, atrodo, man reikalingi akiniai.
- Jums jie iš tikrųjų reikalingi, nes čia - bankas.

  • Ar geriate pakankamai skysčių rodo bespalvis ir bekvapis šlapimas. Gerkite daugiau skysčių!

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Senstant kraujotakos sistemai, kraujo tiekimas smegenų ląstelėms, neuronams, susilpnėja, todėl neuronai negauna jiems reikalingo deguonies ir gliukozės. Reguliarus sportavimas padidina ...

Mycosyst

TVIRTINU Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos viršininkas ……………………………. Vytautas Basys

INFORMACINIS LAPELIS MYCOSYST 50 mg kapsulės

Prieš pradėdami vartoti šį vaistą, atidžiai perskaitykite visą informacinį lapelį.

- Neišmeskite lapelio, nes vėl gali prireikti jį perskaityti. - Jeigu kiltų klausimų, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką. - Šis vaistas skirtas Jums, todėl kitiems žmonėms jo duoti negalima. Preparatas gali jiems pakenkti net tokiu atveju, jeigu jų ligos simptomai yra tokie patys kaip Jūsų.

Kas yra Mycosyst kapsulės ir nuo ko jos vartojamos? Veiklioji medžiaga yra flukonazolis. Vienoje kapsulėje jo yra 50 mg. Pagalbinės medžiagos yra koloidinis bevandenis silicio dioksidas, magnio stearatas, talkas, povidonas, kukurūzų krakmolas, bevandenė laktozė, titano dioksidas, želatina, indigokarminas.

Vienoje pakuotėje yra septynios Mycosyst 50 mg kapsulės.

Registravimo liudijimo turėtojas ir gamintojas: Gedeon Richter Ltd. Gyömrői út 19 – 21, 1103 Budapeštas, Vengrija

Mycosyst kapsulės yra vaistas nuo grybelių, stabdantis jų dauginimąsi ar juos sunaikinantis. Jos vartojamos vidaus organų, odos, nagų ir gleivinių grybelių sukeltoms užkrečiamoms ligoms gydyti.

Kada negalima vartoti Mycosyst kapsulių? - jeigu yra padidėjęs jautrumas (alergija) veikliajai medžiagai flukonazoliui arba bet kuriai pagalbinei preparato medžiagai. Apie ką būtina pasakyti gydytojui, prieš vartojant Mycosyst kapsulių? - Pasakykite gydytojui, jeigu vartojate kitų vaistų ( pvz., mažinančių kraujo krešėjimą, skatinančių skrandžio veiklą, diuretikų, geriamųjų kontraceptikų, vaistų, mažinančių cukraus kiekį kraujyje, vaistų nuo alergijos arba nuo astmos, nuo virusinių ligų, antibiotikų ar vaistų, įsigyjamų be recepto), nes jie gali turėti įtakos Mycosyst kapsulių poveikiui. - Pasakykite gydytojui, jeigu sergate kepenų ar inkstų ligomis. - Pasakykite gydytojui, jeigu esate nėščia ar krūtimi maitinate kūdikį, kadangi tokiais atvejais Mycosyst kapsulių galima vartoti tik gydytojui paskyrus ir tik tokią dozę, ir tiek laiko, kiek nurodė gydytojas. - Mycosyst kapsulėmis gydyti vaikus nepatartina, nes sunku tinkamai dozuoti.

Kaip vartoti Mycosyst kapsules?

Mycosyst kapsulių dozę ir gydymo trukmę nustato gydytojas. Kapsules reikia nuryti nekramtytas, užsigeriant trupučiu vandens. Vaisto galima vartoti bet kuriuo paros metu, tačiau patartina jo gerti tokiomis pat valandomis ( rytą ar vakare). Maistas neturi įtakos vaisto absorbcijai. Gydymo trukmė ir vartotina dozė priklauso nuo ligos pobūdžio, bet vaistą visada vartokite tiksliai taip, kaip nurodė gydytojas. Svarbu laikytis gydytojo nurodytų higienos reikalavimų ( pvz., dezinfekuoti žirklutes, baltinius ir avalynę).

Koks galimas Mycosyst kapsulių šalutinis poveikis ir ką daryti, jam atsiradus? Dažniausia gali pasireikšti pykinimas, vėmimas, viduriavimas ir virškinimo sutrikimas. Be to, gali pasitaikyti odos bėrimas, niežulys ir galvos skausmas. Jeigu atsiranda šių simptomų, pasitarkite su gydytoju. Labai retai pasitaikė sunkus šalutinis poveikis kraujodaros sistemai, kepenims ir inkstams.

Mycosyst kapsulės, kaip ir kiti vaistai, gali sukelti padidėjusio jautrumo reakcijų. Nedelsdami kreipkitės į gydytoją, jeigu atsiranda tokių simptomų, kaip odos bėrimas, dilgėlinė, lūpų, akių vokų ar galūnių pabrinkimas, alpulys. Jeigu išryškėja šiame lapelyje nepaminėtas šalutinis poveikis, pasakykite gydytojui.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis Pasakykite gydytojui, jeigu esate nėščia ar krūtimi maitinate kūdikį, nes tokiais atvejais Mycosyst kapsulių galima vartoti tik griežtai laikantis gydytojo nurodymų, tokia doze ir tiek laiko, kiek paskyrė gydytojas.

Mycosyst kapsulių poveikis gebėjimui vairuoti ir dirbti su mechanizmais

Gydymas Mycosyst kapsulėmis gebėjimo vairuoti ir dirbti su mechanizmais netrikdo.

Ką daryti pamiršus pavartoti Mycosyst kapsulių?

Pavartokite dozę per 12 val., bet niekada negerkite iškart dvigubos dozės.

Ką daryti pavartojus per didelę Mycosyst kapsulių dozę?

Jei per apsirikimą pavartojote per didelę dozę, nedelsdami kreipkitės į gydytoją, nes gali tekti išplauti skrandį ar suteikti kitokią medicininę pagalbą.

Kaip laikyti Mycosyst kapsules? Specialių laikymo sąlygų nereikia. Ant dėžutės nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, preparato vartoti negalima. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Informacinis lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2003 m. spalio 15 d.

GEDEON RICHTER LTD. BUDAPEŠTAS - VENGRIJA

VVKT tvirtinimo data 2004 05 06 Už vertimo tikslumą atsakau Gydytoja R. Samuolytė

Tekstą redagavo J. Tamulaitienė


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai