To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Vidurius laisvinančiųjų reklama...

Vidurius laisvinančiųjų reklama:
- Naujieji mūsų vaistai veikia švelniai ir efektyviai. Jie net nesutrukdys jūsų miego.

  • Planuodamos nėštumą pradėkite gerti folio rūgštį. Ją reikia gerti kelis mėnesius prieš nėštumą ir nėštumo metu – bent tris mėnesius.

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Imunitetas - organizmo gebėjimas apsaugoti savo vientisumą ir gyvybingumą nuo parazituojančių organizmų ir nuo biologinės kilmės nuodų.

Aknecolor

1. KAS YRA Aknecolor IR KAM JIS VARTOJAMAS

Aknecolor yra rusvos kūno spalvos kremas, tiekiamas tūbelėse po 30g. Aknecolor naudojamas tipiškiems paprastiesiems spuogams, pavyzdžiui, inkštirams, spuogams, mazgeliams ir pūlingoms pūslelėms, gydyti. Kartu jis naikina paprastuosius spuogus sukeliančius mikroorganizmus, todėl mažėja uždegimas bei spuogų kiekis. Šis vaistas vartojamas dieną nesunkioms ir vidutinio sunkumo paprastųjų spuogų formoms gydyti (ypač ant veido ir atvirų odos vietų).

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT Aknecolor

Aknecolor vartoti negalima: Jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas) veikliajai arba bet kuriai pagalbinei Aknecolor medžiagai. Jis netinka ir tada, jeigu anksčiau vartojant Aknecolor arba kitų vaistų nuo grybelių buvo paraudusi oda, atsiradęs stiprus niežulys.

Specialių atsargumo priemonių reikia: Kai Aknecolor tepate arti akių bei gleivinės. Informuokite savo gydytoją arba vaistininką, jeigu sergate kitomis ligomis, esate alergiškas arba geriate kitų vaistų (taip pat ir pirktų savo nuožiūra!).

Kitų vaistų vartojimas Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

Aknecolor vartojimas su maistu ir gėrimais Specialių reikalavimų nėra.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku. Jeigu esate nėščia ar norite pastoti, atsargumo dėlei Aknecolor, kaip ir kitų vaistų, galima vartoti tik tokiu atveju, jeigu būtinai reikia. Žindymo laikotarpiu Aknecolor negalima tepti krūtų srityje. Prieš vartojant vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas Aknecolor gebėjimo vairuoti ir valdyti mechanizmus neveikia.

Svarbi informacija apie kai kurias pagalbines Aknecolor medžiagas Duomenys nebūtini.

3. KAIP VARTOTI Aknecolor

Suaugę ir paaugliai Jeigu gydytojas nepaskyrė kitaip, Aknecolor reikia plonai kasdien tepti 1 - 2 kartus. Prieš tai odą reikia nuvalyti švelnia priemone, kurios sudėtyje nėra muilo, ir nuplauti drungnu vandeniu. Jeigu inkštirų yra daug, reikalingas papildomas gydymas, t.y. raginio odos sluoksnio tirpinimas. Reikia paisyti čia pateiktų arba gydytojo nurodytų dozių. Jeigu galvojate, kad vaistas veikia per silpnai arba per stipriai, pasitarkite su savo gydytoju arba vaistininku. Vartojimo vaikams patirties nėra.

Pavartojus per didelę Aknecolor dozę Dėl preparato savybių perdozuoti praktiškai neįmanoma.

Pamiršus pavartoti Aknecolor Galite pasitarti su gydytoju arba vaistininku.

Nustojus vartoti Aknecolor Pokyčių nepastebėta.

4. galimAS ŠALUTINIS poveikiS

Aknecolor, kaip ir visi kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį, nors pasireiškia ne visiems žmonėms. Aknecolor retai gali sukelti alergiją. Jeigu užtepus preparato paraudo oda, pradėjo niežėti, daugiau jo tepti negalima.

Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui

5. KAIP LAIKYTI Aknecolor

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 (C temperatūroje Ant dėžutės ir tūbelės nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, preparato vartoti negalima. Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

6. KITA INFORMACIJA

Aknecolor sudėtis

- Veiklioji medžiaga yra klotrimazolas. Viename grame kremo yra 10 mg klotrimazolo. - Pagalbinės medžiagos yra makrogolio stearilstearatas, makrogolio stearilo eteris, oktildodekanolis, N-metilpirolidonas, glicerolio stearatas, vidutinės grandinės trigliceridai, titano dioksidas (E 171), geltonasis geležies oksidas (E 172), rudasis geležies oksidas 70 (E 172), rudasis geležies oksidas 75 (E 172), fenoksietanolis, citrinų rūgšties monohidratas, natrio citratas, kvapiosios medžiagos "Mandelblute" EA 814, išgrynintas vanduo

Aknecolor išvaizda ir kiekis pakuotėje

Aknecolor yra rusvos kūno spalvos kremas. Į kartono dėžutę įdėtoje aliuminio tūbelėje su užsukamu polipropileno dangteliu yra 30 g kremo.

Rinkodaros teisės turėtojas Spirig Baltikum Lithuanian-Swiss Ltd., Maironio 13-7, 3000 Kaunas, Lietuva

Gamintojas, atsakingas už serijos išleidimą į EEE rinką Spirig Baltikum Lithuanian-Swiss Ltd., Maironio 13-7, 3000 Kaunas, Lietuva

Gamybos vieta Spirig Pharma Ltd., 4622 Egerkingen, Šveicarija

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą.

Spirig Baltikum Lithuanian-Swiss Ltd. Maironio g. 13-7 3000 Kaunas Tel.: +370 37 321738 Faksas: +370 37 323673

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2010-03-19


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Laba diena ar galima šio kremo kur nors įsigyti Lietuvoje.

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai