To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Gydytojau, padėkite man...

- Gydytojau, padėkite man - aš į ausį įsikišau 10 centų monetą.
- Ar seniai?
- Prieš du metus.
- O kodėl kreipėtės tik dabar?
- Iki šiol pinigų nereikėjo...

  • Ar geriate pakankamai skysčių rodo bespalvis ir bekvapis šlapimas. Gerkite daugiau skysčių!

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Sveikata priklauso: 40 proc. - nuo gyvenimo būdo; 30 proc. - nuo aplinkos, 20 proc. - nuo paveldėjimo ir 10 proc. - nuo gydomosios medicinos.

Vitiron Suscaps

1. KAS YRA VITIRON SUSCAPS IR KAM JIS VARTOJAMAS

Vitiron Suscaps sudėtyje yra pakankamas visų svarbių vitaminų (išskyrus vitamino K), pagrindinių mineralinių medžiagų ir mikroelementų kiekis. Vitaminai – tai gyvybiškai būtinos medžiagos, kurių paprastai organizmas gauna su maistu.

Mineralinės medžiagos būtinos organizmo medžiagų apykaitai ir anaboliniams procesams (pvz., kaulų, kraujo ir t.t.). Be to, mikroelementai yra nepakeičiamos medžiagos, kurių organizmui reikia labai mažai, tačiau jų ne visada pakankamai gaunama su maistu.

Vitiron Suscaps rekomenduojama vartoti, kai yra pavojus, kad gali trūkti vitaminų ar mineralinių medžiagų, pvz., sveikimo po ligų ar operacijų laikotarpiu, ilgai vartojant antibiotikus, piktnaudžiaujant alkoholiu ir vartojant nesubalansuotą dietą, senyviems asmenims, kurie negali vartoti subalansuotos dietos.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT VITIRON SUSCAPS

Vitiron Suscaps vartoti negalima: - jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas) veikliosioms arba bet kuriai pagalbinei Vitiron Suscaps medžiagai; - jeigu padidėjęs vitamino A ar vitamino D kiekis organizme (hipervitaminozė) arba jei vartojate kitų vitamino A ar vitamino D turinčių preparatų; - jeigu gydotės retinoidais (vaistais nuo spuogų); - jeigu ryškiai sutrikusi inkstų funkcija.

Specialių atsargumo priemonių reikia: - Vitaminus A ir D galima perdozuoti, jeigu ilgai vartojama didesnė negu rekomenduojama paros dozė, jeigu kartu išoriškai, pvz., spuogams gydyti, vartojama preparatų, kurių sudėtyje yra vitamino A (retinoidų). Jeigu gydytojas nepaskyrė kitaip, nevartokite daugiau kaip vienos kapsulės per parą

- Gydytojui ar vaistininkui, jeigu sergate kita liga, esate alergiškas ar vartojate kitų vaistų (kuriuos įsigijote pats be recepto).

Kitų vaistų vartojimas Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku.

Galima vartoti paros poreikį atitinkantį vitaminų, mineralinių medžiagų ir mikroelementų kiekį.

Vitiron Suscaps galima vartoti tik pasitarus su gydytoju.

Be kitų vitaminų, Vitiron Suscaps sudėtyje yra vitamino A. Nepamirškite, kad, vartojant subalansuotą dietą, vitamino A (kurio yra kepenyse, kepenų produktuose, piene, pieno produktuose, margarine, kiaušiniuose, aliejuje) paros poreikis gali būti patenkinamas ar viršijamas (ypač vartojant kepenis ar kepenų produktus).

Nustatyta, kad nėščiosios vartojamos didelės vitamino A dozės gali sukelti tam tikrų sklaidos defektų. Kai valgoma daug vitamino A turinčio maisto (pvz., kepenų) Vitiron Suscaps vartoti negalima.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas Vitiron Suscaps poveikis gebėjimui vairuoti ir valdyti mechanizmus netirtas. Tačiau mažai tikėtina, kad šis preparatas neigiamai veiktų šiuos gebėjimus.

Svarbi informacija apie kai kurias pagalbines Vitiron Suscaps medžiagas Vaisto sudėtyje yra žemės riešutų aliejaus ir sojų aliejaus. Jei esate alergiškas (alergiška) žemės riešutams arba sojai, šio vaisto Jums vartoti negalima. Sudėtyje yra laktozės. Jeigu gydytojas Jums yra sakęs, kad netoleruojate kokių nors angliavandenių, kreipkitės į jį prieš pradėdami vartoti šį vaistą. Sudėtyje yra radonojo dažo (E124). Gali sukelti alerginių reakcijų.

3. KAIP VARTOTI VITIRON SUSCAPS

Vitiron Suscaps visada vartokite tiksliai, kaip nurodė gydytojas. Jeigu abejojate, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką. Įprasta dozė yra viena kapsulė per parą, tačiau gydytojas gali paskirti ir kitokią dozę.

Vieną kapsulę nuryti nekramtytą valgant 1 kartą per parą.

Jei manote, kad Vitiron Suscaps veikia per stipriai ar per silpnai, kreipkitės į gydytoją ar vaistininką.

Pavartojus per didelę Vitiron Suscaps dozę

Informacijos nėra.

Pamiršus pavartoti Vitiron Suscaps

Negalima vartoti dvigubos dozės norint kompensuoti praleistą dozę.

4. GALIMAS ŠALUTINIS POVEIKIS

Vitiron Suscaps, kaip ir visi kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį, nors jis pasireiškia ne visiems žmonėms.

Azodažas Ponceau 4R, esantis Vitiron Suscaps sudėtyje, gali sukelti odos, kvėpavimo organų alerginių reakcijų, ypač pacientams, sergantiems astma, dilgėline ar alergiškiems acetilsalicilo rūgščiai ar kitiems vaistams nuo reumato ar skausmo.

Retkarčiais, dėl preparate esančio vitamino B2, šlapimas gali nusidažyti geltonai; tai nekenksminga

Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

5. KAIP LAIKYTI VITIRON SUSCAPS

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 (C temperatūroje. Laikyti gamintojo pakuotėje, kad preparatas būtų apsaugotas nuo drėgmės.

Ant dėžutės po Tinka iki nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, Vitiron Suscaps vartoti negalima. Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

Vaistų negalima išpilti į kanalizaciją arba išmesti su buitinėmis atliekomis. Kaip tvarkyti nereikalingus vaistus, klauskite vaistininko. Šios priemonės padės apsaugoti aplinką.

6. KITA INFORMACIJA

Vitiron Suscaps sudėtis

Veikliosios medžiagos yra retinolio palmitato (vitamino A) 3333 TV, cholekalciferolio (vitamino D3) 1000 TV, riboflavino (vitamino B2) 2,5 mg, tiamino mononitrato (vitamino B1) 5 mg, piridoksino hidrochlorido (vitamino B6) 0,5 mg, cianokobalamino (vitamino B12) 1 (g, nikotinamido 40 mg, folio rūgšties 0,5 mg, kalcio pantotenato 4 mg, askorbo rūgšties (kalcio askorbato pavidalu, vitamino C) 75 mg, inozitolio 15 mg, cholino hidrotartrato 31,4 mg, metionino 10 mg, α-tokoferolio acetato (vitamino E) 2 mg, kalcio 75 mg, fosforo 58 mg, geležies 30 mg, vario 0,45 mg, jodo 0,075 mg, magnio 3 mg, mangano 0,5 mg, molibdeno 0,1 mg, kalio 2 mg, cinko 0,5 mg. - Pagalbinės medžiagos yra Vitiron Suscaps užpildančioji masė: geltonasis bičių vaškas, hidrogenizuotas sojos aliejus, iš dalies hidrogenizuotas augalinis aliejus, rapsų aliejus, sojos pupelių lecitinas, etilvanilinas, acetanizolis, laktozė, želatina, žemės riešutų aliejus, bevandenis koloidinis silicio oksidas. Vitiron Suscaps dangalas: želatina, 85 % glicerolis, anidrisorbas 85/70, titano dioksidas, rudasis geležies oksidas E172 (suspensija su gliceroliu), juodasis geležies oksidas E172 (suspensija su gliceroliu), raudonieji dažai E124.

Vitiron Suscaps išvaizda ir kiekis pakuotėje Kartono dėžutėje yra 30 kapsulių.

Rinkodaros teisės turėtojas Mepha Lda., Lagoas Park, 2740-298 Porto Salvo, Portugalija

Gamintojas, atsakingas už serijų išleidimą Mepha Baltic Ltd., Rupniecibas 7, Riga, LV-1010 Latvija

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą.

Mepha Baltic Ltd Žalgirio g. 92 LT-09303 Vilnius Tel. +370 5 2636057

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2009-03-31


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai