To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Vienas klausia draugo...

Vienas klausia draugo:
- Ko taip džiaugiesi?
- Buvau pas dantistą.
- Ir tau taip linksmą?
- Žinoma, šiandien jis nedirba.

  • Planuodamos nėštumą pradėkite gerti folio rūgštį. Ją reikia gerti kelis mėnesius prieš nėštumą ir nėštumo metu – bent tris mėnesius.

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • 27 proc. moterų vėžį supranta kaip likimo rykštę. 21,3 proc. moterų mano, kad gimdos kaklelio vėžį lemia paveldimumas. 13,1 proc. kaip ligos priežastį, nurodo virusus.

VAGOTHYL

1. KAS YRA VAGOTHYL IR KAM JIS VARTOJAMAS

VAGOTHYL vartojamas ant patologiškai pakitusių audinių. Jis sukelia prideginamąjį poveikį ir atskiria žuvusias ląsteles, nedarydamas įtakos sveikiesiems audiniams, todėl erozijos paveiktos vietos pasidengia žvyniniu epiteliu. Makštyje vaistas naikina bakterijas ir trichomonas (pirmuonis, sukeliančius makšties uždegimą), tačiau nedaro poveikio laktobaciloms (pieno lazdelėms).

Lokaliai pavartotas medikamentas sutraukia kraujagysles ir dėl to stabdo kraujavimą. Preparato veiksmingumą lemia didelis rūgštingumas (pH yra 0,6).

VAGOTHYL vartojama toliau išvardytoms būklėms gydyti. ( Makšties uždegimo (įskaitant sukelto trichomonų ir balkšvagrybio) papildomas gydymas. ( Makštinės dalies gimdos kaklelio erozijos papildomas gydymas po elektrokoaguliacijos.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT VAGOTHYL

VAGOTHYL vartoti negalima: - jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas) veikliajai VAGOTHYL medžiagai; - jeigu pacientei mažiau nei 16 metų.

Specialių atsargumo priemonių reikia: - saugotis, kad medikamento nepatektų į akis. Jei vaisto patenka į akis, jas būtina nedelsiant praplauti vandeniu. Gali prireikti kreiptis į akių gydytoją; - negalima kartu su šiuo medikamentu vartoti kitų vaistinių preparatų arba muilų, sukeliančių dirginimą; - reikia vengti lytinių santykių tol, kol pažeista vieta visiškai užgis; - jei preparato patenka ant odos ar drabužių, tą vietą būtina nedelsiant nuplauti vandeniu. - nevartoti preparato menstruacijų metu.

Kitų vaistų vartojimas Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui. Medicininis preparatas skirtas vartoti lokaliai. Kadangi neatmestina vaistų sąveikos galimybė, VAGOTHYL vartojimo vietoje kitų preparatų vartoti negalima. Jei kartu su polikrezulenu lokaliai vartojama šarminamųjų preparatų, gali pasireikšti egzoterminė (šilumą išskirianti) reakcija ir cheminis gleivinės nudegimas.

VAGOTHYL vartojimas su maistu ir gėrimais Medicininis preparatas su maistu ar gėrimais nevartojamas.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku. Nėštumo ir žindymo laikotarpiu VAGOTHYL vartoti negalima.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas VAGOTHYL gebėjimo vairuoti ir valdyti mechanizmus neveikia.

3. KAIP VARTOTI VAGOTHYL

Medicininis preparatas skirtas vartoti į makštį. VAGOTHYL vartokite tiksliai, kaip nurodė gydytojas. Jeigu abejojate, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką. Paprastai pacientą šiuo preparatu gydo medicinos specialistas.

Jei yra makšties uždegimas ar joje yra erozija, preparato vartojama 2 – 3 kartus per savaitę: pirmiausia marlės tamponu reikia nusausinti nepažeistas makšties vietas, po to koncentrate sumirkytu medvilnės tamponu išvalyti pažeistas vietas, palaikant 3 min. pažeidimo vietoje.

Makšties plovimas Makštį reikia plauti 1 – 3 arbatinius koncentrato šaukštelius (5-15 ml) įpylus į litrą šilto vandens.

Jeigu kiltų daugiau klausimų dėl šio vaisto vartojimo, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

Pavartojus per didelę VAGOTHYL dozę Preparato perdozavus, gali atsirasti lokalus dirginimas (makšties, išorinių lytinių organų hiperemija, t.y. kraujo priplūdimas, niežulys ir odos bėrimas).

4. GALIMAS ŠALUTINIS POVEIKIS

VAGOTHYL, kaip ir visi kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį, nors jis pasireiškia ne visiems žmonėms. Pacientės polikrezuleną toleruoja gerai. Medikamento šalutinis poveikis pasireiškia retai.

Imuninės sistemos sutrikimai Dilgėlinė, sisteminė alerginė reakcija (pvz., angioedema, išplitusi dilgėlinė), įskaitant anafilaksiją.

Infekcijos ir infestacijos Makšties kandidamikozė.

Lytinės sistemos ir krūties sutrikimai Diskomforto, deginimo, svetimkūnio pojūtis makštyje bei niežulys.

Bendrieji sutrikimai ir vartojimo vietos pažeidimai Išskirtiniais atvejais gydymo pradžioje gali atsirasti lokalus dirginimas ir trumpalaikis deginimo pojūtis. Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

5. KAIP LAIKYTI VAGOTHYL

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 (C temperatūroje. Buteliuką laikyti išorinėje dėžutėje, kad preparatas būtų apsaugotas nuo šviesos. Pirmą kartą atidarius buteliuką, tirpalo tinkamumo laikas yra 2 mėnesiai.

Ant dėžutės ir buteliuko po "Tinka iki" nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, VAGOTHYL vartoti negalima. Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

Vaistų negalima išpilti į kanalizaciją arba išmesti su buitinėmis atliekomis. Kaip tvarkyti nereikalingus vaistus, klauskite vaistininko. Šios priemonės padės apsaugoti aplinką.

6. KITA INFORMACIJA

VAGOTHYL sudėtis

- Veiklioji medžiaga yra polikrezulenas. 1 ml makšties tirpalo yra 360 mg polikrezuleno. - Pagalbinė medžiaga yra išgrynintas vanduo.

VAGOTHYL išvaizda ir kiekis pakuotėje

Makšties tirpalas yra nuo rausvai oranžinės iki rusvai raudonos spalvos, skaidrus, beveik bekvapis. Rudo stiklo buteliuke yra 50 g makšties tirpalo. Kartono dėžutėje yra vienas buteliukas.

Rinkodaros teisės turėtojas

Pabianickie Zakłady Farmaceutyczne Polfa S.A. ul. Marszałka J. Piłsudskiego 5 95-200 Pabianice Lenkija Telefonas: (0-42) 225-05-55

Gamintojas Pabianickie Zakłady Farmaceutyczne Polfa S.A. ul. Marszałka J. Piłsudskiego 5 95-200 Pabianice Lenkija

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą UAB "Polsana" Konstitucijos pr. 23 A. LT-2662 Vilnius Tel. + 370 27 23 872

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2009-04-01


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai