To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Žinote, man labai nepatinka...

Pas gydytoją:
- Žinote, man labai nepatinka jūsų kosulys...
- Kokį turiu, tokį naudoju!

  • Moterims, vyresnėms nei 35 metai, rekomenduojama reguliariai tikrintis dėl gimdos kaklelio vėžio. Šią sunkią ligą galima lengvai išgydyti, nustačius pradinėse stadijose.

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Menstruacijų laikas – jei mėnesinės prasidėjo iki 12 m. ir baigėsi po 50 m. rizika susirgti krūties vėžiu truputį padidėja.

Levomicetino 0,25% tirpalas

TVIRTINU Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos viršininkas

V. Basys

INFORMACINIS LAPELIS

VAISTO PAVADINIMAS - ŽODINIS PREKĖS ŽENKLAS Levomicetino 0,25 ( tirpalas Akių lašai Solutio Laevomycetini 0,25 ( Guttae ophthalmicae TARPTAUTININIS NEPATENTUOTAS VAISTO PAVADINIMAS Chloramfenikolis Chloramphenicolum ATC KLASIFIKACIJOS KODAS S01A A01 VAISTO REGISTRACIJOS NUMERIS PERSPĖJIMAI Kadangi lašinamo į akis levomicetino tirpalo gali rezorbuotis į kraujotaką, tai nėštumo metu jo skiriama tik tada, kai būtinai reikia ir kai vaisto sukeliamas gydomasis poveikis yra didesnis už galimą pavojų vaisiui. Atlošus galvą, levomicetino tirpalo įlašinama į akies junginės maišelį. Po to kelias sekundes reikia būti užsimerkus. VAISTO SUDĖTIS 1 ml tirpalo yra 2,5 mg veikliosios medžiagos chloramfenikolio bei pagalbinių medžiagų: 9 mg natrio chlorido, 15 mg boro rūgšties, 3 mg borakso ir injekcinio vandens tiek, kad būtų 1 ml tirpalo. INDIKACIJOS

Infekcinė akių liga, kurią sukelia levomicetino poveikiui jautrūs mikroorganizmai, pavyzdžiui, E. coli, H. influenzae, kai kurios klebsielių, streptokokų, neiserijų rūšys ir kt. KONTRAINDIKACIJOS Padidėjęs organizmo jautrumas levomicetinui. ŠALUTINIS POVEIKIS Įlašinus vaisto į akį, gali būti neaiškus regėjimas, deginimas, niežėjimas ir kitokių sudirginimo požymių. Jeigu vaisto patenka į bendrąją kraujotaką, gali atsirasti alerginis odos bėrimas, o labai retais atvejais - kraujo sistemos pokyčių. ATSARGUMAS Levomicetino akių lašų nerekomenduojama vartoti ilgai arba dažnai, kadangi gali išaugti nejautrių jo poveikiui mikroorganizmų. Šio tirpalo negalima injekuoti. Rekomenduojama atsargiai šį vaistą vartoti kūdikį žindančioms moterims. SĄVEIKA SU KITAIS VAISTAIS Retais atvejais galima levomicetino sąveika su chimotripsinu. DOZAVIMAS Į junginės maišelį reikia įlašinti po vieną levomicetino tirpalo lašą kas 1 - 4 valandas. LAIKYMO SĄLYGOS Polietileniniu kamščiu – lašintuvu užkimštame stikliniame buteliuke bei polietileninėje ampulėje – lašintuve esantį vaistą reikia laikyti tamsioje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje, 2 (C - 15 (C temperatūroje. Polietileniniame buteliuke – lašintuve esantį vaistą reikia laikyti tamsioje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje, 8 (C - 25 (C temperatūroje. TINKAMUMO LAIKAS Dveji metai. PAKUOTĖ Kartoninė dėžutė, kurioje yra informacinis lapelis ir stiklinis buteliukas (jame yra 5 ml tirpalo), užkimštas polietileniniu kamščiu - lašintuvu. Kartoninė dėžutė, kurioje yra informacinis lapelis ir polietileninis buteliukas – lašintuvas (jame yra 5 ml tirpalo), užsuktas polietileniniu dangteliu. Kartoninė dėžutė, kurioje yra informacinis lapelis ir 2 arba 5 kontūrinės – lizdinės pakuotės. Kiekvienoje jų yra 2 polietileninės 1,5 ml ampulės – lašintuvai. GAMINTOJAS AB "ENDOKRININIAI PREPARATAI" Veiverių g. 134, 3018 Kaunas

Vartojimo instrukcija paruošta 1999 04 19

Skyrių "Vaisto sudėtis" ir "Laikymo sąlygos" turinys pakeistas 2004 m. sausio 16 d.

VVKT tvirtinimo data 2004 05 31

Specialioji teksto redaktorė KMU KI doktorantė, j.m.d. H. Gurskaitė Kalbos redaktorė T. Leskauskie


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai