To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Skambutis į duris...

Skambutis į duris:
- Ar čia homoseksualistai gyvena?
- Nežinau, tuoj žmonos paklausiu: Petrai, ar pas mus homoseksualistai gyvena?

  • Nėštumo metu valgykite kepenis. Tačiau tai turi būti galvijo kepenys, pirktos iš patikimo ūkininko.

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Genetiniai rizikos faktoriai – tyrimai įrodė, kad 10 proc. krūties vėžio atvejų yra paveldimi, dauguma dėl mutacijų BRCA1 ir BRCA2 genuose.

Pramistar

1. KAS YRA PRAMISTAR IR KAM JIS VARTOJAMAS

Degeneracinių arba dėl kraujagyslių patologijos susidariusių dėmesio ir atminties sutrikimų, ypatingai dėl senatvės, gydymas.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT PRAMISTAR

Pramistar vartoti negalima: - jeigu yra padidėjęs jautrumas (alergija) pramiracetamo sulfatui arba kuriai nors pagalbinei - Pramistar medžiagai, - jeigu Jums buvo kraujo išsiliejimas smegenyse, - jeigu Jums nustatytas sunkus inkstų nepakankamumas, - jeigu Jums nustatytas kepenų nepakankamumas, - nėštumo ir žindymo laikotarpiu.

Specialių atsargumo priemonių reikia: - jeigu Jums nustatytas nesunkus arba vidutinio sunkumo inkstų nepakankamumas, Pramistar reikia vartoti laikantis atsargumo. Prieš pradėdami vartoti Pramistar pasitarkite su gydytoju, jeigu vartojate kitus vaistus nuo kraujo krešumo, pvz., aspiriną arba tokius antikoaguliantus kaip varfarinas, o taip pat jei nustatyti su kraujavimu susiję sutrikimai.

Kitų vaistų vartojimas Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui. Kai kurių vaistų vartoti kartu negalima; kai kada reikia keisti vaistų dozę, jei jie vartojami kartu su kitais vaistais. Pramistar ir kitų vaistų grupių, kaip pvz., širdies glikozidų (digoksino), ksantinų grupės vaistų (teofilino), kraujo krešėjimą mažinančių vaistų (varfarino) ir kraujospūdį mažinančių vaistų - AKF inhibitorių (kaptorpilo), sąveika nežinoma.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku. Pramistar negalima vartoti nėštumo ir žindymo laikotarpiu.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas Poveikio gebėjimui vairuoti ir valdyti mechanizmus tyrimų neatlikta. Tačiau pranešama apie tokius Pramistar nepageidaujamo poveikio požymius kaip svaigulys, psichomotorinis sujaudinimas, tremoras ir suglumimas; atsiradus tokių požymių, negalima vairuoti automobilio ar valdyti mechanizmus.

3. KAIP VARTOTI PRAMISTAR

Pramistar visada vartokite tiksliai, kaip nurodė gydytojas. Jeigu abejojate, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką. Įprasta dozė yra yra viena 600 mg tabletė kas 12 valandų (dvi tabletės per parą). Klinikinis poveikis reiškiasi tik po 4-8 gydymo savaičių. Senyviems pacientams dozės koreguoti nereikia. Jei Jums nustatytas lengvas arba vidutinio sunkumo inkstų nepakankamumas, prieš pradėdami vartoti šį vaistą pasitarkite su gydytoju. Šio preparato nepatariama vartoti vaikams ir paaugliams.

Pavartojus per didelę Pramistar dozę Perdozavimo atvejų neaprašyta.

Pamiršus pavartoti Pramistar Negalima vartoti dvigubos dozės norint kompensuoti praleistą tabletę dozę.

Jeigu kiltų daugiau klausimų dėl šio vaisto vartojimo, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

4. GALIMAS ŠALUTINIS POVEIKIS

Pramistar, kaip ir visi kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį, nors jis pasireiškia ne visiems žmonėms. Paprastai Pramistar toleruojamas gerai. Klinikinių tyrimų metu pasitaikė tokių šalutinio poveikio požymių: burnos džiūvimas, išmatų nelaikymas, virškinimo sutrikimas, pykinimas, skrandžio skausmas, apetito nebuvimas, mėšlungis, svaigulys, sujaudinimas, tremoras (galūnių drebėjimas), nuotaikos svyravimas, nervingumas, agresyvumas, suglumimas, nemiga, šlapimo nelaikymas.

Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

5. KAIP LAIKYTI PRAMISTAR

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Šiam vaistiniam preparatui specialių laikymo sąlygų nereikia.

Ant lizdinės plokštelės ir dėžutės nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, Pramistar vartoti negalima. Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

Vaistų negalima išpilti į kanalizaciją arba išmesti su buitinėmis atliekomis. Kaip tvarkyti nereikalingus vaistus, klauskite vaistininko. Šios priemonės padės apsaugoti aplinką.

6. KITA INFORMACIJA

Pramistar sudėtis - Veiklioji medžiaga - pramiracetamo sulfatas. Vienoje plėvele dengtoje tabletėje yra 818,4 mg pramiracetamo sulfato (atitinka 600 mg pramiracetamo). - Pagalbinės medžiagos yra mikrokristalinė celiuliozė, bevandenis koloidinis silicio dioksidas, krospovidonas, kalcio stearatas, hidroksipropilceliuliozė, titano dioksidas, hipromeliozė, makrogolis 3350, makrogolis 400.

Pramistar išvaizda ir kiekis pakuotėje Pramistar 600 mg plėvele dengtos tabletės yra baltos, ovalios, abiejose pusėse yra įspausta vagelė.

Vaistinis preparatas tiekiamas lizdinėmis plokštelėmis. Kartono dėžutėje yra 20 tablečių.

Rinkodaros teisės turėtojas ir gamintojas F.I.R.M.A. S.p.A. (MENARINI GROUP) Via di Scandicci, 37 Florence, Italija

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą.

UAB "BERLIN CHEMIE MENARINI BALTIC" Jasinskio 16 a, Vilnius Tel. + 370 5 2691947

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2007-09-18


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai