To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Gyditojas varto ligonio ligos istoriją ir klausinėja...

Gyditojas varto ligonio ligos istoriją ir klausinėja:
- O kiek jums metų?
- Greitai bus keturiasdešimt, - sako ligonis.
- Nebus...

  • Vartokite kuo įvairesnius ir skirtingų spalvų vaisius ir daržoves.  Geriausia juos valgyti šviežius, tačiau jei nėra galimybių, tinka ir virti, troškinti, šaldyti (tik ne sūdyti ar ...

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Lietuvoje iš viso yra apie 8 tūkst. gydytojų ir 40 tūkst. slaugytojų. Tai 2010 metų statistika.

Olfen Roll-on

1. KAS YRA OLFEN ROLL-ON IR KAM JIS VARTOJAMAS

Vietiškai vartojamas priešuždegiminis vaistas.

Olfen Roll-on geliu patepus odą, malšinamas skausmas ir mažinamas uždegimas, atšaldomas odos paviršius. Olfen Roll-on gelis išoriškai vartojamas reumatinėms sąnarių, sausgyslių ir raumenų ligoms (artrozėms, peties sąnario periartritui, raumenų, sąnario kapsulės ir sausgyslių makščių uždegimui) gydyti. Olfen Roll-on gelis taip pat vartojamas skausmui malšinti ir paburkimui mažinti išnirus sąnariui bei pasitempus, suspaudus, sumušus jų aplinkinius audinius.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT OLFEN ROLL-ON

Olfen Roll-on vartoti negalima: - jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas) diklofenakui arba pagalbinei medžiagai E 223 (natrio disulfitui) arba bet kuriai pagalbinei Olfen Roll-on medžiagai.

Specialių atsargumo priemonių reikia: Negalima Olfen Roll-on gelio tepti ant žaizdų ir egzemos pažeistos odos. Reikia saugotis, kad preparato nepatektų į akis ir ant gleivinės. Nepasitarus su gydytoju, Olfen Roll-on gelio negalima vartoti ilgai, tepti didelį odos plotą ir gydyti vaikus. Jei jūs sergate kitomis ligomis, esate alergiškas apie tai pasakykite savo gydytojui arba vaistininkui.

Kitų vaistų vartojimas Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

Jei esate jautrus kitiems skausmą malšinamiesiems vaistams ir medikamentams nuo reumatinių ligų, apie tai pasakykite savo gydytojui arba vaistininkui. Jei esate jautrus aspirinui, gydytojas jums taip pat nerekomenduos vartoti Olfen Roll-on gelio.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku. Iki šiol nėra Olfen Roll-on gelio vartojimo nėštumo ir žindymo laikotarpiu patirties, todėl nėščioms ir žindančioms moterims nereikėtų vaisto vartoti arba vartoti tik pasitarus su gydytoju.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas Klinikiniai tyrimai, kurie įvertintų, kaip Olfen gelis veikia gebėjimą vairuoti ir valdyti įrenginius nėra atlikti. Tačiau mažai tikėtina, kad Olfen gelis gali neigiamai veikti šiuos sugebėjimus.

3. KAIP VARTOTI OLFEN ROLL-ON

Olfen Roll-on gelį visada vartokite tiksliai, kaip nurodė gydytojas. Jeigu abejojate, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

3-4 kartus per dieną, nespaudžiant pieštuko, ant gydomos srities paviršiaus užtepama 2-4 g gelio. Vieną kartą perbraukus 10x10 cm plotą, ant odos patenka 0,5 g gelio. Didžiausia paros dozė - 15 g gelio.

Jei, gydantis dvi savaites, būklė nepagerėja arba net pablogėja, apie tai praneškite gydytojui. Stebėkite, kad vaisto nepatektų į akis. Jei taip atsitiktų, akis išplaukite vandeniu ir kreipkitės į gydytoją.

Nenurykite šio vaisto!

Jeigu manote, kad vaistas veikia per stipriai arba per silpnai, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

4. GALIMAS ŠALUTINIS POVEIKIS

Olfen Roll-on, kaip ir visi kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį, nors jis pasireiškia ne visiems žmonėms.

Jautrių ligonių oda gali niežėti, parausti, patinti, kartais atsiranda pūslelių. Labai retai gali pasitaikyti didelis odos išbėrimas, alerginių reakcijų (švokštimas kvėpuojant, dusulys ir veido patinimas), padidėti jautrumas saulės spinduliams. Jei labai išbertų odą, atsirastų švokštimas kvėpuojant, dusulys, ištintų veidas, vaisto daugiau nevartokite ir kreipkitės į gydytoją. Jei, vartodami Olfen Roll-on gelį, pastebėsite kitokį šalutinį poveikį ir jums atrodys, kad jis pasireiškė dėl vaisto vartojimo, apie tai praneškite gydytojui.

Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

5. KAIP LAIKYTI OLFEN ROLL-ON

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 (C temperatūroje. Buteliuką laikyti gamintojo pakuotėje, kad preparatas būtų apsaugotas nuo šviesos.

Ant dėžutės po ,,Tinka iki" ir ant buteliuko po "EXP" nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, Olfen Roll-on vartoti negalima. Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

Vaistų negalima išpilti į kanalizaciją arba išmesti su buitinėmis atliekomis. Kaip tvarkyti nereikalingus vaistus, klauskite vaistininko. Šios priemonės padės apsaugoti aplinką.

6. KITA INFORMACIJA

Olfen Roll-on sudėtis

- Veiklioji medžiaga yra diklofenako natrio druskas. 1 g gelio yra 10 mg diklofenako natrio druskos. - Pagalbinės medžiagos yra antioksidantas E 223 (natrio bisulfitas), izopropilo adipatas, pieno rūgštis, izopropanolis, hidroksipropilceliuliozė, hidroksietilceliuliozė, išgrynintas vanduo.

Olfen išvaizda ir kiekis pakuotėje 50 ml gelio balto stiklo rutulinio pieštuko buteliuke.

Rinkodaros teisės turėtojas Mepha Lda., Lagoas Park, 2740-298 Porto Salvo, Portugalija

Gamintojas Mepha Baltic Ltd., Rupniecibas 7, Riga, LV-1010, Latvija

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą.

Mepha Baltic Ltd. Žalgirio g. 92 LT-09303 Vilnius Tel. +370 5 263 60 57

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2009-12-17


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai