To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Ligonis su didžia padėka ir džiaugsmu tarė gydytojui...

Ligonis su didžia padėka ir džiaugsmu tarė gydytojui:
- Daktare, tai ką jūs man padarėte iš tikrųjų padėjo!
- Ką padarysi,- tarė jis - visko pasitaiko...

  • Naudokite dezodorantą vietoj antiperspiranto, nes pastarieji gali įtakoti krūties vėžio atsiradimą.

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Paaugliai, kurie savo miegamuosiuose turi televizorius, yra linkę blogiau maitintis, mažiau sportuoja ir blogiau vertinami mokykloje nei tie, kurie neturi televizoriaus savo miegamajame. Tyrime ...

Gynalgin

1. KAS YRA GYNALGIN IR KAM JIS VARTOJAMAS

Gynalgin yra vietinio poveikio antiinfekcinis vaistas, kuriuo gydomos infekcinės makšties ligos. Abi veikliosios preparato medžiagos slopina joms jautrių bakterijų, pirmuonių ir grybelių veiklą.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT GYNALGIN

Gynalgin vartoti negalima: - jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas) veikliajai arba bet kuriai pagalbinei Gynalgin medžiagai; - jeigu esate nėščia ar žindote kūdikį.

Jeigu bet kuri iš šių sąlygų Jums tinka arba Jums anksčiau pasireiškė alerginių reakcijų kitiems vaistams, ypač vartojamiems į makštį, prieš pradėdama vartoti Gynalgin, apie tai pasakykite gydytojui.

Specialių atsargumo priemonių reikia: - jeigu patiriate galūnių tirpimo, dūrimo, dilgčiojimo ar deginimo jausmą ar kitus nervų sistemos pažeidimo simptomus; tokiu atveju nedelsiant nutraukite vaisto vartojimą ir kreipkitės į savo gydytoją; minėtų simptomų dažniau pasireiškia tuomet, kai anksčiau sirgote nervų sistemos ligomis; - jeigu Jūs sergate sunkiomis kepenų ligomis; - jeigu anksčiau Jūsų kraujyje buvo nustatyta bet kokių kraujo ląstelių skaičiaus pokyčių; - vaisto vartojimo laikotarpiu ir keletą dienų po jo reikėtų negerti alkoholinių gėrimų, nes gali sustiprėti alkoholio poveikis; - jeigu vartojate kraujo krešėjimą slopinančių vaistų, kadangi gali sustiprėti jų poveikis; - šio vaisto reikia vartoti visą gydytojo nurodytą laiką, net ir išnykus ligos simptomams; - preparato reikia vartoti reguliariai; - jeigu vartojant vaisto ligos simptomai neišnyksta arba Jūsų būklė sunkėja, reikia kreiptis į gydytoją; - vaisto vartojimo laikotarpiu reikia susilaikyti nuo lytinių santykių; tuo pat metu lytinis partneris taip pat turėtų gydytis; - prieš makšties tabletės vartojimą ir po jo reikia kruopščiai nusiplauti rankas; - gydymo laikotarpiu dėvėkite medvilninius apatinius drabužius (nedėvekite pagamintų iš sitentinių audinių); - kad vartojant preparato apatiniai drabužiai nesusiteptų, juos reikia apsaugoti tam skirtomis priemonėmis.

Vartojimas vaikams ir senyviems pacientams Gynalgin nerekomenduojama vartoti vaikams, nes duomenų apie saugumą ir veiksmingumą nėra. Turimi duomenys rodo, kad senyvoms pacientėms dozės koreguoti nereikia.

Kitų vaistų vartojimas Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

Gynalgin nevartokite kartu su vaistais, kurių sudėtyje yra jodo, metalų ir kai kurių antiseptikų, pvz., benzalkonio chlorido.

Dėl galimo toksinio poveikio nervų sistemai Gynalgin negalima vartoti kartu su vaistais, kurių sudėtyje yra disulfiramo (priklausomybę alkoholiui mažinančios medžiagos), o taip pat dar dvi savaites po pastarųjų vaistų vartojimo pabaigos.

Metronidazolas gali stiprinti antikoaguliantų (kraujo krešėjimą slopinančių vaistų) poveikį ir ilginti kraujo krešėjimo laiką. Metronidazolas gali stiprinti etilo alkoholio poveikį.

Gynalgin vartojimas su maistu ir gėrimais Gynalgin galima vartoti nepriklausomai nuo valgymo.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku.

Nėštumo ir žindymo laikotarpiu preparatą vartoti draudžiama.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas Kadangi negalima atmesti sisteminio vaisto poveikio (pvz., galvos svaigimo) galimybės, vairuoti automobilį ir valdyti mechanizmus reikia labai atsargiai.

3. KAIP VARTOTI GYNALGIN

Gynalgin visada vartokite tiksliai, kaip nurodė gydytojas. Jeigu abejojate, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

Įprasta dozė – reikia vartoti po vieną Gynalgin tabletę kartą per parą (geriausia nakčiai). Tabletę reikia vartoti giliai į makštį. Gydymą reikėtų pradėti praėjus 2-4 dienoms po mėnesinių ir tęsti 7-10 parų. Prireikus gydymo kursą galima kartoti.

Jaunesniems kaip 18 metų vaikams Gynalgin nerekomenduojama vartoti jaunesniems kaip 18 metų vaikams.

Senyvoms pacientėms Senyvoms pacientėms dozės koreguoti nereikia.

Pavartojus per didelę Gynalgin dozę Pranešimų apie perdozavimą negauta.

Pamiršus pavartoti Gynalgin Negalima vartoti dvigubos dozės norint kompensuoti praleistą tabletę. Pamiršus suvartoti vienkartinę Gynalgin dozę, tai reikia padaryti nedelsiant, išskyrus atvejus, kai liko nedaug laiko iki kitos dozės vartojimo. Pastaruoju atveju vaisto toliau reikia vartoti įprastai.

Nustojus vartoti Gynalgin Nustojus vartoti Gynalgin, šiuo vaistu gydomos ligos požymiai gali pasunkėti. Jeigu kiltų daugiau klausimų dėl šio vaisto vartojimo, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

4. GALIMAS ŠALUTINIS POVEIKIS

Gynalgin, kaip ir visi kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį, nors jis pasireiškia ne visiems žmonėms.

Gynalgin – dažniausiai gerai toleruojamas preparatas. Toliau pateikiami visi šalutiniai reiškiniai, apie kuriuos iki šiol gauta pranešimų:

makšties ir išorinių lyties organų niežulys, padidėjęs makšties sausumas, alerginė reakcija, sisteminis poveikis – spazminiai apatinės pilvo dalies skausmai, pykinimas, vidurių užkietėjimas, apetito stoka, metalo skonio pojūtis burnoje, viduriavimas, galvos svaigimas ir skausmas.

Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

5. KAIP LAIKYTI GYNALGIN

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 (C temperatūroje. Laikyti gamintojo pakuotėje, kad preparatas būtų apsaugotas nuo drėgmės.

Ant dėžutės po "Tinka iki" ir lizdinės plokštelės nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, Gynalgin vartoti negalima. Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

Vaistų negalima išpilti į kanalizaciją arba išmesti su buitinėmis atliekomis. Kaip tvarkyti nereikalingus vaistus, klauskite vaistininko. Šios priemonės padės apsaugoti aplinką.

6. KITA INFORMACIJA

Gynalgin sudėtis

- Veikliosios medžiagos yra chlorkvinaldolis ir metronidazolas. Kiekvienoje makšties tabletėje yra 100 mg chlorkvinaldolio ir 250 mg metronidazolo. - Pagalbinės medžiagos yra bevandenė citrinų rūgštis, laktozės monohidratas, ryžių krakmolas, karboksimetilkrakmolo C natrio druska, makrogolis 6000, magnio stearatas.

Gynalgin išvaizda ir kiekis pakuotėje

Gynalgin yra pailga, šviesiai rusva tabletė, kurios vienoje pusėje įspausta G raidė. Tabletės po 5 supakuotos į Al//PVC/Al/OPA folijos lizdines plokšteles. Kartono dėžutėje yra dvi lizdinės plokštelės (10 tablečių).

Rinkodaros teisės turėtojas ir gamintojas

ICN Polfa Rzeszów S.A. ul. Przemysłowa 2 35-959 Rzeszów Lenkija

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą.

Meda Pharma SIA Veiverių g. 134 LT-46352 Kaunas Telefaksas: 370 37 330 509

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2010-03-19


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai