To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Ateina žmogus pas gydytoją, visas liūdnas, susikrimtęs ir sako...

Ateina žmogus pas gydytoją, visas liūdnas, susikrimtęs ir sako:
- Ką daryti, daktare, aš nežmoniškai mėgstu dešreles…
- Aš irgi jas labai mėgstu.
- Šaunu, daktare, - apsidžiaugė žmogelis. – Eime aš jums savo kolekciją parodysiu.

  • Jeigu profilaktiškai vartojate vaistažolių arbatas, jomis nepiktnaudžiaukite ilgai. Gerkite kuo įvairesnes ir kuo trumpesnį laiką.

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Mokslinis tyrimas nustatė, kad studentai, kurie reguliariai žaidžia kompiuterinius žaidimus, greičiau apdoroja informaciją, gali vienu metu pastebėti daugiau objektų, greičiau persijungia ...

Venoplant

1. KAS YRA VENOPLANT IR NUO KO JIS VARTOJAMAS

Venoplant 263,2 mg pailginto atpalaidavimo tabletėse yra natūralių medžiagų pagamintų Dr. Willmar Schwabe kompanijos. Nuo ko vartojama Venoplant tablečių ? Venoplant tabletės vartojamos mažinti lėtinio venų kraujotakos nepakankamumo sukeltus nusiskundimus: kojų skausmą, sunkumą jose, naktinius blauzdos raumenų spazmus, odos niežulį ir kojų tinimą. Kaip veikia Venoplant tabletės? Venoplant tabletės ir kitokie vaistiniai preparatai, šalinantys lėtinio venų kraujotakos nepakankamumo sukeltus simptomus, negali panaikinti venų varikozės. Tyrimų metu nustatyta, kad triterpeno glikozidų mišinys aescinas yra pagrindinė paprastojo kaštono sėklų ekstrakto veiklioji medžiaga, mažinanti kraujagyslių spindį. Jis slopina lizosomų fermentų aktyvumą, todėl mažina kapiliarų sienelės pralaidumą ir mažo molekulinio svorio baltymų, elektrolitų ir vandens filtraciją į intersticinį audinį. Tyrimų su žmonėmis metu nustatyta, kad vaistas reikšmingai silpnina lėtinio venų kraujotakos nepakankamumo simptomus.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT VENOPLANT

Venoplant vartoti draudžiama:

- jeigu yra padidėjęs jautrumas (alergija) paprastojo kaštono sėklų ekstraktui arba bet kuriai pagalbinei Venoplant 263,2 mg pailginto atpalaidavimo tablečių medžiagai; - jeigu esate nėščia arba žindote kūdikį.

Specialios atsargumo priemonės

Jeigu Venoplant 263,2 mg pailginto atpalaidavimo tablečių vartojama taip, kaip nurodyta, specialios atsargumo priemonės nereikalingos Įspėjimas. Visais venų kraujotakos nepakankamumo atvejais būtinos ir kitokios, gydytojo nurodytos konservatyvaus gydymo priemonės: dėti ant kojų kompresus, nešioti elastines kojines arba apipylinėti kojas šaltu vandeniu.

Jeigu staiga, ypač vienoje kojoje, atsiranda neįprastų gerai pastebimų pokyčių (kojos tinimas, jos odos spalvos pokytis, tempimas arba karščio pojūtis, labai stiprus skausmas), būtina nedelsiant kreiptis į gydytoją, nes šie pakitimai gali būti ligos pasunkėjimo (kojų venų trombozės) simptomai.

Venoplant vartojimas su maistu ir gėrimais

Tabletės geriamos prieš valgį. Sąveika su maistu ir gėrimais ir kitokia sąveika nežinoma.

Nėštumas

Vaistinio preparato vartoti draudžiama, kadangi tyrimų su gyvūnais duomenų nepakanka, o poveikis nėščioms moterims nepakankamai dokumentuotas.

Žindymo laikotarpis

Kadangi nežinoma, kiek veikliųjų Venoplant medžiagų patenka į motinos pieną, todėl medikamento žindymo laikotarpiu vartoti nerekomenduojama. Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas

Venoplant tabletės gebėjimo vairuoti ir valdyti mechanizmus neveikia arba veikia nereikšmingai.

Svarbi informacija apie kai kurias pagalbines Venoplant medžiagas

Nebūtina.

Kitų vaistų vartojimas

VENOPLANT ir kitokių vaistinių preparatų sąveikos nepastebėta. Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

3. KAIP VARTOTI VENOPLANT

Jeigu gydytojas nepaskyrė kitaip, vaisto reikia vartoti taip, kaip nurodyta toliau. VENOPLANT tablečių būtina gerti tiksliai taip, kaip nurodyta vartojimo instrukcijoje, priešingu atveju medikamentas gali būti neveiksmingas. Dozavimas 2 kartus per parą reikia gerti po vieną tabletę. Vartojimo būdas Tabletės geriamos ryte ir vakare, prieš valgį. Jas reikia nuryti nekramtytas, užsigeriant nedideliu skysčio kiekiu. Vartojimo trukmė Preparato vartojimo trukmė priklauso nuo ligos simptomų sunkumo, todėl jo gerti gali tekti ilgokai.

Jeigu manote, kad Venoplant veikia per stipriai arba per silpnai, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

Pavartojus per didelę Venoplant dozę

Perdozavus ir apsinuodijus, saponinai, esantys paprastojo kaštono sėklose, gali sukelti pykinimą, kuris laikomas nepageidaujamu vaistinio preparato poveikiu. Taip pat gali atsirasti vėmimas ir viduriavimas. Tokiu atveju reikia kreiptis į gydytoją, kuris spręs, ar šiuos negalavimus būtina šalinti.

Pamiršus pavartoti Venoplant

Praleidus dozę, vėliau vietoj jos dvigubos dozės vartoti negalima, toliau Venoplant reikia vartoti, taip, kaip nurodyta vartojimo instrukcijoje.

Pokyčiai nutraukus Venoplant vartojimą

Ar gali atsirasti, nežinoma.

4. GALIMAS ŠALUTINIS POVEIKIS

Venoplant, kaip ir kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį. Pavieniais atvejais gali atsirasti niežulys, pykinimas arba sutrikti skrandžio veikla. Yra aprašytas vienas sunkios alerginės reakcijos atvejis, atsiradęs išgėrus ekstrakto, kurio yra Venoplant tabletėse. Jeigu atsiranda bet koks, ypač neminėtas, nepageidaujamas poveikis, būtina kreiptis į gydytoją arba vaistininką.

5. KAIP LAIKYTI VENOPLANT

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 (C temperatūroje. Ant lizdinės plokštelės ir dėžutės po "Tinka iki" nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus,Venoplant vartoti negalima. Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

Vaistų negalima išpilti į kanalizaciją arba išmesti su buitinėmis atliekomis. Kaip tvarkyti nereikalingus vaistus, klauskite vaistininko. Šios priemonės padės apsaugoti aplinką.>

6. KITA INFORMACIJA

Venoplant sudėtis

- Veiklioji medžiaga yra standartizuotas kaštonų sėklų sausasis ekstraktas. Vienoje pailginto atpalaidavimo tabletėje yra 263,2 mg standartizuoto kaštonų sėklų sausojo ekstrakto (4,5 - 5,5 : 1), atitinkančio 50 mg triterpeninių glikozidų, perskaičiuotų į bevandenį (- aesciną. Ekstrahentas: 50 % (m/m) etanolis. - Pagalbinės medžiagos. Tabletės branduolyje yra kalcio vandenilio fosfato, bevandenio koloidinio silicio dioksido, Eudragit RL 30 D (poli(ethilo akrilato, metilo metakrilato, trimetilamonioetilo metakrilato chlorido) 1:2:0,2/150000), Eudragit RS 30 D (poli(ethilo akrilato, metilo metakrilato, trimetilamonioetilo metakrilato chlorido) 1:2:0,1/150000), trietilo citrato, polisorbato 80, krospovidono, povidono K 25, magnio stearato. Tabletės plėvelėje yra hipromeliozės, makrogolio 4000, dimetikono emulsijos, talko, sacharino natrio druskos, vanilino, raudonojo geležies oksido (E172), geltonojo geležies oksido (E172), titano dioksido (E171).

Venoplaant išvaizda ir kiekis pakuotėje Venoplant tabletės yra rusvos, apvalios ir išgaubtos. Venoplant tiekiama lizdinėmis plokštelėmis. Plokštelėje yra 10 plėvele dengtų tablečių. Kartono dėžutėje yra 20, 50 arba 100 tablečių.

Rinkodaros teisės turėtojas ir gamintojas Dr. Willmar Schwabe GmbH & Co. KG Willmar – Schwabe – Straße 4 D – 76227 Karlsruhe Vokietija, Tel. : + 49 721 4005 0 Fax. : + 49 721 4005 500 Internet: http://www.schwabe.de

6. KITA INFORMACIJA

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į rinkodaros teisės turėtojo atstovą. MediBalt Ltd. Priedaines Str. 13-1 LV-1029 Riga, Latvia

Tel.: +371 67373144 Fax: +371 67373143 E-Mail: info@medibalt.lt   Internet: http://www.medibalt.lt

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2008-05-12


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai