To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Ar Ištekėjusi...

- Ištekėjusi?
- Taip. Du kartus.
- Vaikų turite?
- Taip, šešis: du nuo pirmo vyro , du nuo antro ir du mano pačios

  • 80-iai proc. vyrų impotencijos atsiradimas paaiškinamas fiziologinėmis priežastimis ir signalizuoja apie rimtesnes ligas.

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Negimdžiusioms, ar pirmą kartą gimdžiusioms po 30 m. amžiaus truputį padidėja rizika susirgti krūties vėžiu.

Espumisan

1. KAS YRA ESPUMISAN IR KAM JIS VARTOJAMAS

Espumisan yra vaistas, priklausantis vadinamųjų virškinimo traktą veikiančių medžiagų grupei. Jo veiklioji medžiaga simetikonas suardo dujų burbuliukus, susikaupusius skrandyje ir žarnose. Išlaisvintos dujos lengvai pašalinamos.

Espumisan vartojamas: - ligų, kurių metu virškinimo trakte kaupiasi dujos (meteorizmas), būna pilvo pūtimas, pilnumo pojūtis, simptominiam gydymui; - prieš pilvo ertmės organų tyrimus, pvz.: rentgenu, ultragarsu.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT ESPUMISAN

Espumisan kapsulių vartoti negalima, jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas): - veikliajai medžiagai simetikonui, - dažikliui saulėlydžio geltonajam FCF (E110), - konservantui metilo parahidroksibenzoatui arba - kitoms Espumisan kapsulių pagalbinėms medžiagoms.

Specialių atsargumo priemonių reikia:

Dujų sankaupa gali atsirasti dėl rimtesnių virškinimo trakto negalavimų. Jų požymiai gali būti: - spaudimo ir pilnumo pojūtis, - raugėjimas, - žarnų gurguliavimas, - pilvo pūtimas. Jei šie virškinimo veiklos sutrikimai atsiranda ar jie trunka ilgiau, reikia pasitarti su gydytoju. Jis nustatys, ar nėra kitokio gydymo reikalaujančių ligų.

Kitų vaistų vartojimas Sąveika su kitais vaistais nežinoma.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku. Espumisan neigiamas poveikis, jo vartojant nėštumo ir žindymo laikotarpiu, nėra tikėtinas, nes veiklioji medžiaga simetikonas iš skrandžio ir žarnyno į kraujotaką neprasiskverbia. Tačiau klinikinių duomenų apie Espumisan vartojimą nėštumo metu nėra.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas Jokių specialių atsargumo priemonių nereikia.

Svarbi informacija apie kai kurias pagalbines Espumisan medžiagas Vaisto sudėtyje esantis azodažiklis saulėlydžio geltonasis FCF (E110) gali sukelti alerginių reakcijų. Metilo parahidroksibenzoatas gali sukelti alerginių reakcijų, kurios gali būti uždelstos.

3. KAIP VARTOTI ESPUMISAN

Jei kitaip nepaskirta, visada vartokite Espumisan kapsules tiksliai taip, kaip nurodyta šiame pakuotės lapelyje. Jei kyla klausimų, pasitarkite su gydytoju arba vaistininku.

Dozavimas

Kai pučia vidurius ir kamuoja vidurių pilnumas

Amžiaus grupė Dozavimas Vartojimo dažnis Vyresni kaip 6 metų Dvi kapsulės (atitinka 3-4 kartus per parą vaikai, paaugliai 80 mg simetikono) ir suaugusieji

Pastaba: Espumisan kapsulių taip pat galima vartoti po operacijų.

Jaunesniems kaip 6 metų vaikams ir kūdikiams skirtos kitokios vaistinio preparato formos (pvz., skystos).

Espumisan kapsules vartokite valgydami arba po valgio, prireikus, ir prieš miegą.

Espumisan galima vartoti tol, kol jaučiate sutrikimo simptomus.

Prireikus Espumisan galima vartoti ilgai, bet jei sutrikimai išlieka, perskaitykite "Specialių atsargumo priemonių reikia" 2 skyriuje.

Rengiant pacientus skrandžio ir žarnų tyrimams, pvz.: rentgenu, ultragarsu

Vieną dieną prieš tyrimus Tyrimo dienos ryte 2 kapsulės 3 kartus per parą 2 kapsulės (atitinka 80 mg (atitinka 240 mg simetikono per simetikono) parą)

Jeigu manote, kad vaistas veikia per stipriai arba per silpnai, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

Pavartojus per didelę Espumisan dozę Kenksmingas poveikis perdozavus nėra tikėtinas. Net ir didelėmis dozėmis Espumisan kapsulės toleruojamos gerai. Veiklioji Espumisan kapsulių medžiaga simetikonas, veikdamas tik savo fizinėmis savybėmis, suardo dujų burbuliukus virškinimo trakte. Į kraujotaką simetikonas neprasiskverbia.

Pamiršus pavartoti Espumisan kapsules Praleistą dozę galite išgerti bet kuriuo metu.

Nustojus vartoti Espumisan Nustojus vartoti Espumisan, simptomai gali atsinaujinti.

Jeigu kiltų daugiau klausimų dėl šio vaisto vartojimo, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

4. GALIMAS ŠALUTINIS POVEIKIS

Espumisan šalutinio poveikio reiškinių iki šiol nestebėta. Espumisan kapsulių sudėtyje yra dažiklio saulėlydžio geltonojo FCF (E110), kuris gali sukelti alergines reakcijas. Espumisan kapsulėse yra metilo parahidroksibenzoato, kuris gali sukelti alergines reakcijas, įskaitant vėlyvas alergines reakcijas.

Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

5. KAIP LAIKYTI ESPUMISAN

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Ant lizdinės plokštelės po "EXP" ir kartono dėžutės po "Tinka iki" nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, Espumisan kapsulių vartoti negalima. Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos. Laikyti ne aukštesnėje kaip 30 (C temperatūroje.

Vaistų negalima išpilti į kanalizaciją arba išmesti su buitinėmis atliekomis. Kaip tvarkyti nereikalingus vaistus, klauskite vaistininko. Šios priemonės padės apsaugoti aplinką.

6. KITA INFORMACIJA

Espumisan kapsulių sudėtis - Veiklioji medžiaga yra simetikonas. Kiekvienoje minkštoje kapsulėje yra 40 mg simetikono. - Pagalbinės medžiagos yra metilo parahidroksibenzoatas (E218), želatina, glicerolis (85 %), chinolino geltonasis (E104), saulėlydžio geltonasis FCF (E110).

Espumisan kapsulių išvaizda ir kiekis pakuotėje Espumisan kapsulės yra beveik apvalios, geltonos, minkštos, želatininės, lygiu paviršiumi su siūle. Kapsulės turinys yra bespalvis, gali būti šiek tiek drumstas. Pakuotėje yra 25, 50 arba 100 minkštų kapsulių.

Gali būti tiekiamos ne visų dydžių pakuotės.

Rinkodaros teisės turėtojas BERLIN-CHEMIE AG (MENARINI GROUP) Glienicker Weg 125 D-12489 Berlin Vokietija

Gamintojas

BERLIN-CHEMIE AG Glienicker Weg 125 D-12489 Berlin Vokietija

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą.

UAB "BERLIN CHEMIE MENARINI BALTIC" J. Jasinskio g. 16a Vilnius 01112 Tel. +370 5 2691947

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2010-11-15


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai