To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Gera liga sklerozė...

Gera liga sklerozė: nieko neskauda ir kasdien sužinai vis ką nors naujo.

  • Nėštumo metu valgykite kepenis. Tačiau tai turi būti galvijo kepenys, pirktos iš patikimo ūkininko.

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Genetiniai rizikos faktoriai – tyrimai įrodė, kad 10 proc. krūties vėžio atvejų yra paveldimi, dauguma dėl mutacijų BRCA1 ir BRCA2 genuose.

Dormiplant

1. KAS YRA DORMIPLANT IR KAM JIS VARTOJAMAS

Dormiplant 160 mg/80 mg dengtos tabletės yra augalinis vaistinis preparatas. Dormiplant tabletėse yra melisų ir valerijonų ekstraktų.

Dormiplant tabletės vartojamos nerimo mažinimui ir užmigimo, sutrikusio dėl nervinės įtampos, lengvinimui.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT DORMIPLANT

Dormiplant dengtų tablečių vartoti draudžiama:

- jeigu yra padidėjęs jautrumas (alergija) bet kuriai veikliajai arba bet kuriai pagalbinei Dormiplant plėvele dengtų tablečių medžiagai; - jaunesniems negu 6 metų vaikams; - nėštumo ir žindymo laikotarpiu.

Specialios atsargumo priemonės

įspėjimai Visais atvejais, jeigu miego sutrikimo ir (arba) nerimo priežastis nežinoma, būtina kreiptis į gydytoją. Jeigu vartojant preparato ligos simptomai nesusilpnėja, būtina kreiptis į gydytoją. Jeigu Dormiplant tablečių vartojama taip, kaip nurodyta, specialios atsargumo priemonės nereikalingos. Dormiplant tabletėje yra 120 mg angliavandenių, didžiausioje preparato paros dozėje yra 480 mg angliavandenių, todėl žmonėms sergantiems cukriniu diabetu, skaičiuojant bendrą angliavandenių paros kiekį, į tai atsižvelgti, nereikia.

Kitų vaistų vartojimas

Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui. Dormiplant dengtų tablečių ir kitokių vaistinių preparatų sąveikos nepastebėta.

Dormiplant dengtų tablečių vartojimas su maistu ir gėrimais

Sąveika su maistu ir gėrimais ir kitokia sąveika nežinoma.

Nėštumas

Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku. Platus valerijonų šaknų ir melisos lapų vaistinių preparatų vartojimo nėštumo laikotarpiu patyrimas rodo, kad jų vartoti nepavojinga. Tyrimų su gyvūnais neatlikta, todėl nėštumo laikotarpiu Dormiplant tablečių, vartoti negalima.

Žindymo laikotarpis

Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku. Platus valerijonų šaknų ir melisos lapų vaistinių preparatų vartojimo žindymo laikotarpiu patyrimas rodo, kad jų vartoti nepavojinga. Tyrimų su gyvūnais neatlikta, todėl žindymo laikotarpiu Dormiplant tablečių, vartoti negalima.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas

Gali paveikti gebėjimą vairuoti ir valdyti mechanizmus. Dvi valandos po tablečių pavartojimo nederėtų vaisruoti transporto priemonės.

Svarbi informacija apie kai kurias pagalbines Dormiplant dengtų tablečių medžiagas

Vaisto sudėtyje yra gliukozės ir sacharozės. Jeigu gydytojas Jums yra sakęs, kad netoleruojate kokių nors angliavandenių, kreipkitės į jį prieš pradėdami vartoti šį vaistą.

3. KAIP VARTOTI DORMIPLANT

Jeigu gydytojas nepaskyrė kitaip, vaisto reikia vartoti taip, kaip nurodyta toliau. Dormiplant tablečių būtina gerti tiksliai taip, kaip nurodyta vartojimo instrukcijoje, priešingu atveju medikamentas gali būti neveiksmingas. Dozės suaugusiems žmonėms ir vyresniems negu 12 metų paaugliams Užmigimo gerinimas Jeigu yra užmigimo sutrikimų, reikia pusę valandos prieš einant miegoti išgerti 2 tabletes. Nerimo mažinimas 2 kartus per parą (ryte ir vakare) reikia gerti po 2 tabletes. Vartojimo būdas Dormiplant tabletes reikia nuryti nekramtytas, užsigeriant nedideliu skysčio kiekiu. Vaisto vartojimo laikas nuo valgymo laiko nepriklauso. Vartojimo trukmė Dormiplant tabletės yra toleruojamos. Jeigu vartojant preparato taip kaip nurodyta, ligos simptomai po 2 savaičių nesusilpnėja, reikia kreiptis į gydytoją.

Vaikams nuo 6 iki 12 metų preparato vartoti nerekomenduojama,. Jaunesniems nei 6 metų vaikams - draudžiama, kadangi tyrimų apie vaisto vartojimą tokio amžiaus vaikams nepakanka.

Pavartojus per didelę Dormiplant dengtų tablečių dozę

Dormiplant tabletės yra gerai toleruojamos, todėl preparato perdozavimo atvejų nepastebėta.

Pamiršus pavartoti Dormiplant dengtų tablečių

Praleidus dozę, vėliau vietoj jos dvigubos dozės vartoti negalima. Toliau Dormiplant reikia vartoti, taip, kaip nurodyta vartojimo instrukcijoje, be gydytojo nurodymo dozės keisti, negalima.

Pokyčiai nutraukus Dormiplant dengtų tablečių vartojimą

Ar gali atsirasti, nežinoma.

4. GALIMAS ŠALUTINIS POVEIKIS

Retai gali pasitaikyti virškinimo sutrikimų. Jeigu atsiranda bet koks, ypač neminėtas nepageidaujamas poveikis, būtina kreiptis į gydytoją arba vaistininką.

5. KAIP LAIKYTI DORMIPLANT

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 (C temperatūroje.

Ant dėžutės ir lizdinės plokštelės po "Tinka iki" nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, Dormiplant vartoti negalima. Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

Vaistų negalima išpilti į kanalizaciją arba išmesti su buitinėmis atliekomis. Kaip tvarkyti nereikalingus vaistus, klauskite vaistininko. Šios priemonės padės apsaugoti aplinką.

6. KITA INFORMACIJA

Dormiplant sudėtis - Veikliosios medžiagos yra valerijonų šaknų sausasis ekstraktas ir melisų lapų sausasis ekstraktas. Vienoje dengtoje tabletėje yra 160 mg valerijonų šaknų (Valeriana officinalis L. s.l., radix) sausojo ekstrakto (3 - 6 : 1), ekstrahuoto 62 % (m/m) etanoliu, ir 80 mg melisų lapų (Melissae officinalis L., folium) sausojo ekstrakto (4 – 6 : 1), ekstrahuoto 30 % (m/m) etanoliu. - Pagalbinės medžiagos. Tabletės branduolyje yra koloidinio bevandenio silicio dioksido, krospovidono, sacharozės, hidrinto ricinų aliejaus, mikrokristalinės celiuliozės, magnio stearato. Tabletės dangale yra makrogolio 6000, talko, kalcio karbonato, karmeliozės natrio druskos, sacharozės, koloidinio bevandenio silicio dioksido, povidono K 25, skystosios gliukozės, polisorbato 80, makrogolio 1000, karnaubo vaško, metakrilo rūgšties ir etilakrilato 1:1 kopolimero, titano dioksido (E 171), indigokarmino (E 132).

Dormiplant išvaizda ir kiekis pakuotėje Tabletės yra mėlynos, apvalios, lygios, abipusiai išgaubtos, dengtos plėvele. Dormiplant tiekiama lizdinėmis plokštelėmis. Plokštelėje yra 25 tabletės. Kartono dėžutėje yra 50 arba 100 tablečių.

Rinkodaros teisės turėtojas ir gamintojas

Dr. Willmar Schwabe GmbH & Co. KG Willmar – Schwabe – Straße 4 D – 76227 Karlsruhe Vokietija Tel.: + 49 721 4005 0 Fax.: + 49 721 4005 500

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą:

MediBalt Ltd., Priedaines Str. 13-1 LV-1029 Riga Latvija Tel.: + 371 673 731 44 Fax: + 371 673 731 43 e-mail: info@medibalt.lv

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2009-10-14


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai