To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Gimdymo namuose seselė klausia savo kolegės...

Gimdymo namuose seselė klausia savo kolegės:
- Ar čia tie keturi broliai, kur vakar gimė, taip garsiai rėkia?
- Ne, čia jų tėvas.

  • Kūdikiui nuo 3 sav. iki 1,5 metų duokite po 500 TV vitamino D per dieną rachito profilaktikai.

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Butanas 2004 m. lapkritį tapo pirmąja valstybe pasaulyje, kurioje visiškai uždrausta prekyba tabako gaminiais. 2005 m. buvo uždrausta rūkyti.

Revia

Revia 50 mg plėvele dengtos tabletės Naltreksono hidrochloridas

- Veiklioji medžiaga yra naltreksono hidrochloridas - Pagalbinės medžiagos: laktozės monohidratas, mikrokristalinės celiuliozė, krospovidonas, bevandenio silicio oksidas, magnio stearatas, blyškusis geltonasis dengiamasis pigmentas, hidroksipropilmetilceliuliozė, polietilenglikolis, polisorbatas 80 ir dažomosios medžiagos (titano dioksidas E171, geltonojo ir raudonojo geležies oksidas E 172).

Registravimo liudijimo turėtojas Torrex Chiesi Pharma GmbH Gonzagagasse 16/16 1010 Vienna Austrija

Gamintojas

Bristol-Myers Squibb 16, Rue du Docteur Gilles 28231 Epernon Pranzūcija

1. KAS YRA REVIA IR NUO KO JIS VARTOJAMAS

Šis vaistas padeda išvengti priklausomybės nuo alkoholio, heroino, metadono ir kitų panašių narkotinių medžiagų. Revia yra sudėtinė priklausomybės nuo narkotinių medžiagų gydymo dalis.

Veiklioji Revia medžiaga naltreksono hidrochloridas yra opiatų antagonistas. Vadinasi, REVIA( blokuoja kitų opiatų (narkotinių analgetikų), pvz., dihidrokodeino, morfino, heroino bei žmogaus smegenyse natūraliai gaminamų opiatų veikimą. Opiatai smegenyse veikia vadinamuosius opiatų receptorius. Revia blokuoja šiuos receptorius ir nuslopina opiatų poveikį. Manoma, kad nuo didelio alkoholio kiekio organizme spartėja opiatų gamyba, ir dėl to prasideda sujaudinimas. Kadangi Revia blokuoja šiuos receptorius, ji neleidžia kilti sujaudinimui ir mažina poreikį alkoholiui.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT REVIA

Revia vartoti draudžiama - jeigu sergate ūminiu kepenų uždegimu ar kepenų funkcijos nepakankamumu, - jeigu esate priklausomas nuo opiatų ar abstinencijos būsenoje, - jeigu vartojate kitus vaistus, kuriuose yra opiatų (žr. Kitų vaistų vartojimas), - jeigu padidėjęs Jūsų organizmo jautrumas bet kokiai Revia sudedamajai daliai.

Specialios atsargumo priemonių reikia:

`- jeigu sergate kepenų ar inkstų liga, - jeigu esate nėščia, žindote kūdikį ar ketinate pastoti, - jeigu vartojate kokius nors opiatų turinčius vaistus arba tioridaziną (žr. Kitų vaistų vartojimas.)

Pasakykite gydytojui apie bet kokius vaistus, kuriuos vartojate ar įsigijote be recepto. Jeigu Jūs vartojate opiatų turinčių vaistų, išgėrus Revia tablečių, po 5 min. gali prasidėti ūminės abstinencijos reiškiniai. Tuomet būtina nedelsiant kviesti gydytoją.

Revia naudojimas su maistu ir gėrimais Sąveika nestebėta

Nėštumas ir

Revia gali pažeisti vaisių. Dėl to, jeigu esate nėščia, prieš vartodamos Revia visuomet pasitarkite su gydančiuoju gydytoju.

Žindymo laikotarpis Ar Revia išsiskiria su motinos pienu, nežinoma. Dėl to, jeigu žindote kūdikį, prieš vartodamos Revia visuomet pasitarkite su gydančiuoju gydytoju.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas Revia gali slopinti reakciją; tai būtina prisiminti, jeigu ketinate vairuoti automobilį ar atlikti tikslumo reikalaujančius darbus.

Svarbi informacija apie kai kurias pagalbines Revia medžiagas Sudėtyje yra laktozės. Jeigu gydytojas Jums yra sakęs, kad netoleruojate kokių nors angliavandenių, kreipkitės į jį prieš pradėdami vartoti šį vaistą.

Kitų vaistų vartojimas Jeigu kartu su Revia vartojate ir kitus vaistus, tai gali turėti įtakos gydymo veiksmingumui. Dėl to, jeigu dar vartojate opiatų turinčių vaistų, pvz., kosulį slopinančių, viduriavimą stabdančių (turinčių morfino) ir kai kurių skausmą malšinančių preparatų, prieš pradėdami gerti Revia tablečių, visuomet pasitarkite su gydančiuoju gydytoju. Revia tinka vartoti su acetilsalicilo rūgštimi, paracetamoliu ir ibuprofenu). Revia draudžiama vartoti su tioridazino turinčiais vaistais.

3. KAIP VARTOTI REVIA

Vaisto dozę parenka gydytojas kiekvienam pacientui individualiai. Įprastinė dozė suaugusiesiems – tabletė per dieną. Įprastinė gydymo trukmė – 3 mėnesiai. Jeigu užmiršote išgerti tabletę, negerkite pamirštosios dozės. Įprastu laiku išgerkite kitą vaisto tabletę. Šio vaisto skiriama tik Jums, jo negali vartoti kas nors kitas. Opiatus vartojantiems asmenims Revia gali sukelti ūminę abstinenciją.

Pavartojus per didelę Revia dozę

Jeigu išgėrėte per daug tablečių, kiek galima greičiau kreipkitės į artimiausią gydytoją ar ligoninę.

Pamiršus pavartoti Revia Praleidus dozę vietoje jos dvigubos dozės vartoti negalima.

Pokyčiai, atsirandantys nutraukus Revia vartojimą Revia nesukelia priklausomybės nuo vaistų.

4. galimAS ŠALUTINIS poveikiS

Revia, kaip ir kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį Sunkių šalutinių reiškinių būna retai. Dažniausiai pasitaiko šie: miego sutrikimai arba mieguistumas, nerimas, padidėjęs nervingumas, pilvo mėšlungiški skausmai, pykinimas, vėmimas, energijos stoka ar perteklius, sąnarių ir raumenų skausmai, galvos skausmas ir svaigimas, silpnumas, apetito stoka, viduriavimas arba vidurių užkietėjimas, troškulys, nuovargis, odos bėrimai, pavėluotas sėklos išsiveržimas, sumažėjusi lytinė galia, šalčio krėtimas, vandeningos išskyros iš nosies, krūtinės skausmas, padidėjęs prakaitavimas ir ašarojimas. Jeigu jums atsirado kitokių šalutinių reiškinių, pasakykite gydančiajam gydytojui.

5. REVIA laikymo SĄLYGOS

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 ºC temperatūroje. Suvartokite vaistus iki datos, kuri nurodyta ant pakuotės.

6. KITA INFORMACIJA

Daugiau informacijos apie šį vaistinį preparatą gali suteikti vietinis registravimo liudijimo turėtojo atstovas.

UAB Norameda Meistrų 8a 01289 Vilnius

Informacinis lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2006-10-25


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Gydausi nuo alkoholizmo. Kur konkrečiai, kokiame interneto puslapyje galima būtų be recepto įsigyti Revia?

Revia be recepto galima isigyti internete

Aš norėčiau pasiteirauti ar žinote kokią įstaigą kur būtų galima įsiūti revia implantą Lietuvoje?

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai