To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Daktarėli, mane dusulys kamuoja...

Bobutė pas gydytoją:
- Daktarėli, mane dusulys kamuoja.
- Gydytojas apžiūri bobulę ir nieko neranda. Klausia:
- O, sakykite, kada jus tas dusulys kamuoja?
- Kai bandau pasivyti troleibusą. - sako bobulė.

  • Maitinant kūdikį krūtimi, nuo 6 mėn. pradėkite primaitinti virtomis daržovėmis, košytėmis, o nuo 8 mėn. duokite virtos pertrintos mėsos. Mėsa padės išvengti mažakraujystės.

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Maždaug 8 proc. JAV gyventojų kenčia nuo specifinių fobijų. Šios fobijos paprastai prasideda vaikystėje arba paauglystėje, ankstyvoje jaunystėje ir negydomos gali tęstis ...

Ipertrofan

1. KAS YRA Ipertrofan IR KAM JIS VARTOJAMAS

Mepartricinas (partricino metilesteris) yra pusiau sintetinis polieninio antibiotiko, kurį SPA Research Laboratories išskyrė iš abiejų Streptomyces aureofaciens štamų kultūros, darinys. Be žinomo poveikio grybeliams ir pirmuonims, išgertas mepartricinas gerina gerybine prostatos hiperplazija sergančių vyrų šlaplės, prostatos ir šlapimo pūslės veiklą. Tiesioginio hormonams būdingo poveikio vaistas nesukelia. Manoma, kad jis kepenų ir žarnyno kraujotakoje visam laikui prisijungia prie žarnų sterolio frakcijos. Kadangi padidėjęs cholesterolio, estrogenų ir androgenų kaupimasis prostatos acinusų spindyje yra vienas iš veiksnių, skatinančių gerybinę prostatos hiperplaziją, todėl minėtų hormonų kiekiui sumažėjus, dėl hiperplazijos atsiradę simptomai palengvėja. Dėl Ipertrofan poveikio mažėja svarbiausi ligos simptomai, pvz., dažnas šlapinimasis, gausus šlapinimasis naktį, tenezmas, mažiau šlapimo lieka pūslėje po pasišlapinimo. Medikamentas toleruojamas puikiai, kadangi virškinamajame trakte jis nerezorbuojamas, o veikia žarnų spindyje. Kadangi Ipertrofan toleruojamas puikiai, jo galima vartoti su kitais medikamentais.

Ipertrofan vartojamas funkcinių sutrikimų, atsiradusių dėl gerybinės prostatos hiperplazijos, gydymui.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT Ipertrofan

Ipertrofan vartoti negalima: - jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas) mepartricinui arba bet kuriai pagalbinei Ipertrofan medžiagai.

Specialių atsargumo priemonių reikia Ipertrofan reikia vartoti ne trumpiau kaip 30 dienų net ir tuo atveju, jei būklė greitai palengvėja.

Kitų vaistų vartojimas Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

Ipertrofan ir kitų vaistų sąveikos ar nesuderinamumo iki šiol nepastebėta. Nėštumas ir žindymo laikotarpis Moterys šiuo vaistiniu preparatu negydomos.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas Ipertrofan poveikio gebėjimui vairuoti ir valdyti mechanizmus nedaro.

Svarbi informacija apie kai kurias pagalbines Ipertrofan medžiagas Sudėtyje yra laktozės. Jeigu gydytojas Jums yra sakęs, kad netoleruojate kokių nors angliavandenių, kreipkitės į jį prieš pradėdami vartoti šį vaistą.

3. KAIP VARTOTI Ipertrofan

Ipertrofan visada vartokite tiksliai, kaip nurodė gydytojas. Jeigu abejojate, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką. Ipertrofan reikia gerti po 1 tabletę per dieną, geriau vakare, valgio metu.

Pavartojus per didelę Ipertrofan dozę Ipertrofan perdozavimo atvejų nebuvo.

Pamiršus pavartoti Ipertrofan Negalima vartoti dvigubos dozės norint kompensuoti praleistą dozę.

Nustojus vartoti Ipertrofan Jeigu kiltų klausimų dėl šio vaisto vartojimo, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

4. galimAS ŠALUTINIS poveikiS

Ipertrofan, kaip ir kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį, nors jis pasireiškia ne visiems žmonėms.

Vaisto vartojant ilgai, retai gali atsirasti skrandžio skausmas, pykinimas, vėmimas, viduriavimas. Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

5. KAIP LAIKYTI Ipertrofan

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Šiam vaistiniam preparatui specialių laikymo sąlygų nereikia.

Ant dėžutės po "Tinka iki" ir ant lizdinės plokštelės nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, Ipertrofan vartoti negalima. Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

Vaistų negalima išpilti į kanalizaciją arba išmesti kartu su buitinėmis atliekomis. Kaip tvarkyti nereikalingus vaistus, klauskite vaistininko. Šios priemonės padės apsaugoti aplinką.

6. KITA INFORMACIJA

Ipertrofan sudėtis - Veiklioji medžiaga yra mepartricinas. Vienoje skrandyje neirioje tabletėje yra 40 mg mepartricino. - Pagalbinės medžiagos yra gelifikuotas krakmolas, talkas, magnio stearatas, laktozė, metakrilo rūgšties kopolimeras, trietilcitratas, polisorbatas 80, natrio laurilsulfatas, titano dioksidas (E171), geltonasis geležies oksidas (E172), polivinilo alkoholis, pululanas, makrogolis 6000.

Ipertrofan išvaizda ir kiekis pakuotėje Ipertrofan tabletės supakuotos į aliuminio folijos lizdines plokšteles. Dėžutėje yra 20 arba 30 tablečių.

Gali būti tiekiamos ne visų dydžių pakuotės.

Rinkodaros teisės turėtojas SPA - Societa Prodotti Antibiotici S.p.A. Via Biella 8, 20143 Milano Italija

Gamintojas MONTEFARMACO S.p.A. Via Galilei, 7 20016 Pero (Milano) Italija

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą.

UAB "MRA" Žirnių 26, LT-02120 Vilnius Lietuva Telefonas +370 52 64 90 10

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2009-12-17

Naujausia vaistinio preparato pakuotės lapelio redakcija pateikiama Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos prie Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos (VVKT) interneto svetainėje http://www.vvkt.lt/


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Pašėrė mane urologas kuris sėdi jūrininkų poliklinikoje, pavardės kol kas neminėsiu, ipertrofanu apie pusę metų, tai po to palikau nevaisingas, mediciniškai tai skamba šitaip: oligoasthenozoospermia. Prieš vartojant Šiuos ir kitus antibiotikus kuriais mane šėrė urologas iš klaipėdos mano spermiukų buvo 50 mililjonų, o po vaistų pavalgymo, nes kitaip nepavadinsi,po tokių dozių kurias man skyrė, spermiukų beliko 5 milijonai ir tie patys mažai gyvibingi.Ir tas kiekis dabar labai lėtai po biškį kyla aukštyn, nes vaistų nebevartoju jokių jau apie 3 metai. Va taip va kai kurie urologai gydo prostatos išvešėjimą, kurios pagal kitą urologą pas mane net nebuvo. Buvo tik nežymus prostatos padidėjimas, kuris yra sėkmingai gydomas paprasciausiu masažu. Kaip paskui supratau tas urologas ir jo asistentė, tokia bjauri boba yra susitarę su šalia esancia vaistine stumti visiems tuos vaistus, nes vakarais po darbo ta asistentė lėkdavo į taą vaistinę matyt pasiimti jiems priklausancios dalies, atkato vadinamo. Dydytojas, jei taip galima jį vadinti, išrašęs receptą pakišdavo ir lapelį su jo pakeverzojimu, atseit eik i tą vaistinę su tuo lapeliu ir gausi nuolaidą. Ar benorit kas kimšti vaistus???

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai