To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Ligoninėje...

Ligoninėje:
- Daktare, kas man?
- Po skrodimo paaiškės...

  • Jei nėščioji jaučiasi gerai bei valgo sveiką ir visavertį maistą, jokių maisto papildų geriau nevartoti (išskyrus folio rūgštį). Maisto papildai, net ir skirti nėščiosioms, gali ...

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Lietuvoje moterų vidutinė gyvenimo trukmė yra 75 metai, o vyrų - 62 metai. (2008 m. statistika)

CELEBREX

1. KAS YRA CELEBREX IR KAM JIS VARTOJAMAS

CELEBREX malšina reumatoidinio artrito, osteoartrito, bei ankilozinio spondilito požymius ir simptomus.

CELEBREX priklauso vaistų, kurie vadinami nesteroidiniais vaistais nuo uždegimo (NVNU), grupei, specifiniam ciklooksigenazės 2 (COX-2) inhibitorių pogrupiui. Žmogaus organizme gaminamos medžiagos, vadinamos prostaglandinais, kurie sukelia skausmą ir uždegimą. Sergant reumatoidiniu artritu ar osteoartritu, šių medžiagų organizme padaugėja. CELEBREX mažina prostaglandinų gamybą ir dėl to malšina skausmą ir uždegimą.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT CELEBREX

Gydytojas skyrė Jums vartoti CELEBREX. Ši informacija gali padėti, kad gydymo CELEBREX poveikis būtų geriausias. Jeigu kiltų daugiau klausimų, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

CELEBREX vartoti negalima

jeigu yra toliau išvardytų aplinkybių, pasakykite gydytojui, nes tokiems pacientams CELEBREX vartoti negalima:

- jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas) celekoksibui arba bet kuriai pagalbinei CELEBREX medžiagai; - jeigu alerginę reakciją sukėlė vaistai, vadinami sulfonamidais. Tai gali būti antibiotikai, vartojami infekcinėms ligoms gydyti; - jeigu šiuo metu sergate skrandžio ar žarnos opalige arba kraujuojate iš skrandžio ar žarnyno; - jeigu pavartojus acetilsalicilo rūgšties arba bet kurių kitų vaistų nuo uždegimo ar skausmą malšinančių vaistų (NVNU), pasireiškė astma, atsirado nosies polipų, sunkus nosies paburkimas ar alerginė reakcija, pavyzdžiui, niežtintis odos išbėrimas, veido, lūpų, liežuvio ar gerklės patinimas, kvėpavimo pasunkėjimas ar dusulys; - jeigu esate nėščia. Jeigu gydymo metu galite pastoti, turite aptarti su gydytoju kontracepcijos būdus; - žindymo laikotarpiu; - jeigu sergate sunkia kepenų liga; - jeigu sergate sunkia inkstų liga; - jeigu sergate uždegimine žarnų liga (pvz., opiniu kolitu ar Krono liga); - jeigu sergate širdies nepakankamumu, diagnozuota išeminė širdies liga arba smegenų kraujotakos liga, pavyzdžiui, buvo diagnozuotas širdies priepuolis, insultas arba praeinantysis smegenų išemijos priepuolis (trumpalaikis smegenų kraujotakos sutrikimas, vadinamas mini insultu), krūtinės angina arba užako širdies ar smegenų kraujagyslės; - jeigu yra arba buvo kraujotakos sutrikimų (periferinių arterijų liga) arba atlikta kojų arterijų operacija.

Specialių atsargumo priemonių vartojant CELEBREX reikia

Prieš pradėdamas vartoti CELEBREX, pasakykite gydytojui:

- jeigu anksčiau pasireiškė opa arba kraujavimas iš skrandžio ar žarnyno (CELEBREX vartoti negalima, jeigu šiuo metu yra opa arba kraujuojate iš skrandžio ar žarnyno); - jeigu vartojate acetilsalicilo rūgštį (net mažą dozę širdžiai apsaugoti); - jeigu vartojate kraujo krešėjimą mažinančių vaistų (pvz., varfariną); - jeigu CELEBREX vartojate kartu su kitais NVNU, kurių sudėtyje nėra acetilsalicilo rūgšties (pvz.: ibuprofenu, diklofenaku). Šių vaistų vartoti kartu negalima; - jeigu rūkote, sergate diabetu, yra padidėjęs kraujospūdis arba padidėjusi cholesterolio koncentracija kraujyje; - jeigu sergate širdies, kepenų ar inkstų funkcijos sutrikimais, gydytojas gali pageidauti reguliariai Jus tikrinti; - kai yra skysčių susikaupimas organizme (pvz., kulkšnių ir kojų patinimas); - jeigu netekote daug skysčių, pavyzdžiui, dėl vėmimo, viduriavimo arba diuretikų vartojimo (mažinamas skysčių susikaupimas organizme); - jeigu bet kurie vaistai sukėlė sunkią alerginę reakciją arba sunkią odos reakciją; - jeigu negaluojate dėl infekcijos arba galvojate, kad pasireiškė infekcinė liga, nes CELEBREX gali slėpti karščiavimą ir kitus infekcijos bei uždegimo simptomus; - jeigu esate vyresni kaip 65 metų, gydytojas gali pageidauti reguliariai Jus tikrinti;

Šis vaistas, kaip ir kitokie NVNU (pvz.: ibuprofenas, diklofenakas), gali didinti kraujospūdį, taigi gydytojas nurodys reguliariai matuoti kraujospūdį.

Vartojant celekoksibą, buvo keletas sunkių kepenų reakcijų atvejų, įskaitant sunkų kepenų uždegimą, kepenų pažaidą, kepenų funkcijos nepakankamumą (kai kurie atvejai buvo mirtini arba prireikė kepenų persodinimo). Iš šių atvejų, apie kurių pradžią buvo pranešta, dauguma sunkių kepenų reakcijų pasireiškė per vieną mėnesį po to, kai buvo pradėtas gydymas šiuo vaistu.

Vartojant CELEBREX, gali būti sunkiau pastoti. Turite pasakyti gydytojui, jeigu planuojate arba negalite pastoti (žr. skyrelį ,,Nėštumas ir žindymo laikotarpis").

Kitų vaistų vartojimas

Kai kurie vaistai gali keisti kitų veikimą. Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui:

- dekstrometorfaną (nuo kosulio); - angiotenziną konvertuojančio fermento (AKF) inhibitorių ar angiotenzino II receptorių antagonistų (nuo padidėjusio kraujospūdžio ir širdies nepakankamumo); - diuretikų (šalinamas skysčių susikaupimas organizme); - flukonazolą ar rifampiciną (gydomos grybelių ir bakterijų sukeltos infekcijos); - varfariną arba kitų vaistų, kurie mažina kraujo krešėjimą (kraują skystinančių vaistų, kurie vadinami antikoaguliantais); - ličio preparatų (gydoma tam tikro tipo depresija); - kitų vaistų nuo depresijos, miego sutrikimų, kraujospūdžio padidėjimo ar nereguliarios širdies veiklos; - neuroleptikų (gydomi kai kurie psichikos sutrikimai); - metotreksatą (gydomas reumatoidinis artritas, žvynelinė, leukemija); - karbamazepiną (gydoma epilepsija [priepuoliai], kai kurios skausmo formos ar depresija); - barbitūratų (gydoma epilepsija [priepuoliai] ir kai kurie miego sutrikimai); - ciklosporiną arba takrolimuzą (vartojami imuninei sistemai slopinti, pavyzdžiui, po organų persodinimo operacijos).

CELEBREX galima vartoti su maža acetilsalicilo rūgšties doze (75 mg ar mažesne paros doze). Prieš vartojant šiuos vaistus kartu, pasikonsultuokite su gydytoju.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku.

Jeigu esate nėščia arba galite pastoti gydymo metu (t. y. esate vaisinga moteris, kuri nenaudoja tinkamos kontracepcijos), CELEBREX vartoti negalima. Jeigu pastojote gydymo CELEBREX metu, vaisto vartojimą reikia nutraukti ir nedelsiant kreiptis į gydytoją, kad skirtų kitokį gydymą.

CELEBREX žindymo laikotarpiu vartoti negalima.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas Jeigu pavartojus CELEBREX jaučiatės apsvaigęs ar pavargęs, nevairuokite ir nevaldykite mechanizmų, kol nesijausite gerai.

Svarbi informacija apie kai kurias pagalbines CELEBREX medžiagas CELEBREX sudėtyje yra laktozės (angliavandenių rūšis). Jeigu gydytojas Jums yra sakęs, kad netoleruojate kokių nors angliavandenių, kreipkitės į jį prieš pradėdami vartoti šį vaistą.

3. KAIP VARTOTI CELEBREX

CELEBREX visada vartokite tiksliai, kaip nurodė gydytojas. Jeigu abejojate, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką. Jeigu manote, kad CELEBREX veikia per stipriai ar per silpnai, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

Gydytojas paskirs, kokią dozę vartoti. Didinant dozę ir ilginant vartojimo trukmę, šalutinio poveikio, susijusio su širdies sutrikimais, rizika gali didėti, todėl svarbu, kad vartotumėte mažiausią skausmą malšinančią dozę ir ne ilgiau, kiek būtina ligos simptomams kontroliuoti.

Reikia nuryti visą CELEBREX kapsulę užsigeriant vandeniu. Kapsulę galima išgerti bet kuriuo paros laiku valgant ar nevalgius. Vis dėlto stenkitės gerti kiekvieną CELEBREX dozę tuo pačiu paros laiku kiekvieną dieną.

Jeigu per dvi savaites nuo gydymo pradžios būklė nepagerėja, kreipkitės į gydytoją.

Įprasta paros dozė osteoartritui gydyti - 200 mg kiekvieną dieną. Jeigu reikia, gydytojas dozę gali padidinti iki didžiausios 400 mg paros dozės.

Įprasta dozė yra: - po vieną 200 mg kapsulę vieną kartą per parą arba - po vieną 100 mg kapsulę du kartus per parą.

Įprasta pradinė paros dozė reumatoidiniam artritui gydyti - 200 mg kiekvieną dieną. Jeigu reikia, gydytojas dozę gali padidinti iki didžiausios 400 mg paros dozės.

Įprasta dozė yra: - po vieną 100 mg kapsulę du kartus per parą.

Įprasta paros dozė ankiloziniam spondilitui gydyti - 200 mg kiekvieną dieną. Jeigu reikia, gydytojas dozę gali padidinti iki didžiausios 400 mg paros dozės.

Įprasta dozė yra: - po vieną 200 mg kapsulę vieną kartą per parą arba - po vieną 100 mg kapsulę du kartus per parą.

Inkstų ar kepenų funkcijos sutrikimas. Įsitikinkite, ar gydytojas žino, kad sergate inkstų arba kepenų funkcijos sutrikimu, nes gali prireikti mažesnės vaisto dozės.

Senyvi pacientai, ypač tie, kurių kūno svoris mažesnis kaip 50 kg. Jeigu esate vyresni kaip 65 metų ir ypač, jeigu sveriate mažiau kaip 50 kg, gydytojui gali tekti atidžiau Jus prižiūrėti.

Vaikai CELEBREX gydomi tik suaugusieji. Šiuo vaistu vaikų gydyti negalima.

Gerti didesnę kaip 400 mg dozę per parą negalima.

Pavartojus per didelę CELEBREX dozę Gerti daugiau kapsulių nei skyrė gydytojas, negalima. Jeigu išgėrėte per daug kapsulių, nedelsdamas kreipkitės į gydytoją, vaistininką ar ligoninę ir pasiimkite kartu savo vaistus.

Pamiršus pavartoti CELEBREX Jeigu pamiršote išgerti kapsulių, padarykite tai, kai tik prisiminsite. Negalima vartoti dvigubos dozės norint kompensuoti praleistą dozę.

Nustojus vartoti CELEBREX Staigiai nutraukus gydymą CELEBREX, ligos simptomai gali vėl pasunkėti. CELEBREX vartojimo nutraukti be gydytojo nurodymo negalima. Gydytojas nurodys keletą dienų mažinti vaisto dozę, kol visiškai nutrauksite vaisto vartojimą.

Jeigu kiltų daugiau klausimų dėl šio vaisto vartojimo, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

4. galimAS ŠALUTINIS poveikiS

CELEBREX, kaip ir visi kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį, nors jis pasireiškia ne visiems žmonėms.

Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

Toliau nurodytas šalutinis poveikis pasireiškė artritu sergantiems pacientams, kurie vartojo CELEBREX. Toliau išvardytas žvaigždute (*) pažymėtas šalutinis poveikis pasireiškė dažniau pacientams, kurie vartojo CELEBREX gaubtinės žarnos polipų profilaktikai. Šių tyrimų metu pacientai vartojo dideles CELEBREX dozes ilgą laiką.

Jeigu pasireiškia bet kuri iš išvardytų būklių, nutraukite CELEBREX vartojimą ir nedelsdami kreipkitės į gydytoją.

Jeigu pasireiškia:

- alerginė reakcija, pavyzdžiui, odos išbėrimas, veido patinimas, dusulys arba kvėpavimo pasunkėjimas; - širdies sutrikimas, pavyzdžiui, krūtinės skausmas; - sunkus pilvo skausmas arba atsirado kraujavimo iš skrandžio arba žarnyno požymių, pavyzdžiui, tuštinatės juodomis ar su kraujo priemaiša išmatomis arba vemiate krauju; - odos reakcija, pavyzdžiui, odos išbėrimas, pūslėtumas ar lupimasis; - kepenų funkcijos nepakankamumas (simptomai gali būti tokie: pykinimas [blogavimas], viduriavimas, gelta [pagelto oda arba akys atrodo geltonos]).

Labai dažnas šalutinis poveikis (pasireiškia dažniau kaip 1 iš 10 asmenų):

- kraujospūdžio padidėjimas *.

Dažnas šalutinis poveikis (pasireiškia rečiau kaip 1 iš 10 asmenų):

- širdies priepuolis *; - skysčių kaupimasis organizme, dėl kurio patinsta kulkšnys, kojos ir (arba) rankos; - šlapimo takų infekcija; - kvėpavimo pasunkėjimas *, nosies ančių uždegimas (sinusitas, nosies ančių infekcija, nosies ančių užsikimšimas ar skausmingumas), nosies užsikimšimas ar skystos išskyros iš nosies, gerklės skausmas, kosulys, peršalimas, į gripą panašūs simptomai; - galvos svaigimas, miego sutrikimai; - vėmimas *, pilvo skausmas, viduriavimas, virškinimo sutrikimas, vidurių pūtimas; - odos išbėrimas, niežulys; - raumenų sąstingis; - rijimo pasunkėjimas *; - esamos alergijos pasunkėjimas.

Nedažnas šalutinis poveikis (pasireiškia rečiau kaip 1 iš 100 asmenų):

- insultas *; - širdies nepakankamumas, juntamas dažnas širdies plakimas (palpitacija), dažnas pulsas; - esamo kraujospūdžio padidėjimo pasunkėjimas; - nenormalūs kepenų funkciją rodantys kraujo tyrimų rodmenys; - nenormalūs inkstų funkciją rodantys kraujo tyrimų rodmenys; - mažakraujystė (raudonųjų kraujo ląstelių kiekio kraujyje pokyčiai, dėl kurių gali pasireikšti nuovargis ar dusulys); - nerimas, depresija, nuovargis, mieguistumas, dilgčiojimo pojūtis (dilgčiojimas ir dygsėjimas); - kalio koncentracijos pagal kraujo tyrimo rodmenis padidėjimas (dėl to gali pasireikšti pykinimas [blogavimas], nuovargis, raumenų silpnumas ar juntamas dažnas širdies plakimas [palpitacija]); - regėjimo sutrikimas ar matymas lyg pro miglą, skambėjimas ausyse, burnos skausmas ir opos, klausos sutrikimas *; - vidurių užkietėjimas, atsirūgimas, skrandžio uždegimas (nevirškinimas, pilvo skausmas ar vėmimas), skrandžio ar žarnų uždegimo pasunkėjimas; - kojų mėšlungis; - iškilusis niežtintysis išbėrimas (dilgėlinė).

Retas šalutinis poveikis (pasireiškia rečiau kaip 1 iš 1000 asmenų):

- skrandžio, stemplės ar žarnų opos (kraujuojančios) arba žarnų prakiurimas (gali sukelti pilvo skausmą, karščiavimą, pykinimą, vėmimą, žarnų užsikimšimą), tamsios ar juodos spalvos išmatos, stemplės uždegimas (dėl to gali pasunkėti rijimas), kasos uždegimas (gali sukelti pilvo skausmą); - baltųjų kraujo ląstelių (padeda organizmui apsisaugoti nuo infekcijos) ir kraujo plokštelių kiekio sumažėjimas (padidėja kraujavimo ir mėlynių atsiradimo tikimybė); - raumenų judesių koordinacijos sutrikimas; - sumišimas, skonio pojūčio pokyčiai; - jautrumo šviesai padidėjimas; - nuplikimas.

Dažnis nežinomas (negali būti įvertintas pagal turimus duomenis)

- mirtinas kraujavimas į smegenis; - sunki alerginė reakcija (įskaitant anafilaksinį šoką, kuris gali būti mirtinas), kuri gali sukelti odos išbėrimą, veido, lūpų, burnos, liežuvio ar gerklės patinimą, dusulį ar kvėpavimo pasunkėjimą, rijimo pasunkėjimą; - kraujavimas iš skrandžio ar žarnų (dėl jo gali būti kraujingos išmatos arba pasireikšti vėmimas), žarnų ar gaubtinės žarnos uždegimas, pykinimas (blogavimas); - sunkūs odos sutrikimai, pavyzdžiui, Stivenso ir Džonsono sindromas, eksfoliacinis dermatitas ir toksinė epidermio nekrolizė (gali sukelti odos išbėrimą, pūslėtumą ar lupimąsi) bei ūminė generalizuota ekzantematozinė pustuliozė (raudona, patinusi odos sritis su daugybiniais mažais pūlinėliais); - kepenų funkcijos nepakankamumas, kepenų pažaida ir sunkus kepenų uždegimas (kartais mirtinas arba prireikė kepenų persodinimo) Gali pasireikšti tokie simptomai: pykinimas (blogavimas), viduriavimas, gelta (odos ar akių pageltimas), šlapimo patamsėjimas, išmatų pašviesėjimas, gali greičiau pasireikšti kraujavimas, niežulys, šaltkrėtis; - inkstų funkcijos sutrikimas (gali pasireikšti inkstų funkcijos nepakankamumas, inkstų uždegimas); - kraujo krešuliai plaučių kraujagyslėse. Gali pasireikšti tokie simptomai: staigus kvėpavimo pasunkėjimas, aštrus skausmas įkvepiant ar ūminis kraujagyslių funkcijos nepakankamumas; - nereguliarus pulsas; - meningitas (galvos ir nugaros smegenis gaubiančių dangalų uždegimas); - haliucinacijos; - epilepsijos pasunkėjimas (gali padažnėti ir [arba] pasunkėti priepuoliai); - kraujagyslių uždegimas (gali sukelti karščiavimą, skausmą, raudonas dėmes odoje); - akies arterijos ar venos užsikimšimas, dėl kurio pasireiškia dalinis ar visiškas apakimas, junginės uždegimas, kraujavimas į akį; - raudonųjų ar baltųjų kraujo ląstelių ir kraujo plokštelių kiekio sumažėjimas (dėl kurio gali pasireikšti nuovargis, greičiau atsirasti mėlynių, gali pasireikšti kraujavimas iš nosies ir padidėti infekcijos rizika); - krūtinės skausmas; - uoslės sutrikimas; - odos spalvos pokytis (mėlynės), raumenų skausmas ir silpnumas, sąnarių skausmingumas; - mėnesinių sutrikimai; - galvos skausmas, veido ir kaklo paraudimas; - natrio koncentracijos pagal kraujo tyrimo rodmenis sumažėjimas (dėl to gali pasireikšti apetito nebuvimas, galvos skausmas, pykinimas [blogavimas], raumenų mėšlungis ir silpnumas).

Klinikinių tyrimų, nesusijusių su artritu ar kitomis artritinėmis būklėmis, kurių metu iki 3 metų buvo vartojamos 400 mg CELEBREX dozės per parą, duomenimis, nustatytas šis papildomas šalutinis poveikis.

Dažnas šalutinis poveikis (pasireiškia rečiau kaip 1 iš 10 asmenų):

- širdies sutrikimai: krūtinės angina (krūtinės skausmas); - virškinimo sutrikimai: dirgliosios žarnos sindromas (gali pasireikšti pilvo skausmas, viduriavimas, nevirškinimas, vidurių pūtimas); - inkstų akmenligė (dėl to gali pasireikšti pilvo ar nugaros skausmas, atsirasti kraujo šlapime), šlapinimosi pasunkėjimas; - kūno svorio padidėjimas.

Nedažnas šalutinis poveikis (pasireiškia rečiau kaip 1 iš 100 asmenų):

- giliųjų venų trombozė (dažniausiai kojose formuojasi kraujo krešuliai, dėl kurių gali pasireikšti blauzdų skausmas, patinimas ar paraudimas arba kvėpavimo sutrikimas); - virškinimo sutrikimai: skrandžio infekcija (kuri gali sukelti dirginimą ir skrandžio bei žarnų opas); - apatinių galūnių lūžiai; - juostinė pūslelinė, odos infekcija, odos išbėrimas (sausas niežtintysis išbėrimas), plaučių uždegimas (krūtinės organų infekcija [gali pasireikšti kosulys, karščiavimas, kvėpavimo pasunkėjimas]); - akių drumstys, dėl kurių pasireiškia miglotas matymas ar regėjimo sutrikimas, galvos sukimasis dėl vidinės ausies sutrikimo, dantenų skausmas ar uždegimas arba kraujavimas iš dantenų, burnos opos; - gausus šlapinimasis naktį, kraujavimas iš hemorojaus mazgų, dažna žarnų peristaltika; - riebalinis odos ar kitos vietos auglys, sausgyslės makšties ar sąnarinės kapsulės mazgo cista (nepavojingi patinimai aplink rankų ar kojų sąnarius ir sausgysles), kalbėjimo pasunkėjimas, nenormalus arba labai gausus kraujavimas iš makšties, krūties skausmas; - natrio koncentracijos padidėjimas.

Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

5. KAIP LAIKYTI CELEBREX

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Laikyti ne aukštesnėje kaip 30°C temperatūroje.

Ant kartono dėžutės ir lizdinės plokštelės nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, CELEBREX vartoti negalima. Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

Vaistų negalima išpilti į kanalizaciją arba išmesti su buitinėmis atliekomis. Kaip tvarkyti nereikalingus vaistus, klauskite vaistininko. Šios priemonės padės apsaugoti aplinką.

6. KITA INFORMACIJA

CELEBREX sudėtis

- Veiklioji medžiaga yra celekoksibas. Vienoje kietoje kapsulėje yra 100 mg arba 200 mg celekoksibo.

- Pagalbinės medžiagos: laktozė monohidratas, natrio laurilsulfatas, povidonas K30, kroskarmeliozės natrio druska, magnio stearatas. Kapsulės korpuse yra želatinos, titano dioksido (E 171); dažuose — indigotino (E 132) (tik CELEBREX 100 mg kapsulėse), geležies oksido (E 172) (tik CELEBREX 200 mg kapsulėse).

CELEBREX išvaizda ir kiekis pakuotėje

Tiekiamos kietos CELEBREX kapsulės.

CELEBREX 100 mg yra nepermatomos, baltos kietos kapsulės, su mėlyna juosta ir užrašu 7767 bei 100. CELEBREX 200 mg yra nepermatomos, baltos kietos kapsulės, su auksine juosta ir užrašu 7767 bei 200.

CELEBREX tiekiamas kartono dėžutėmis, kuriose yra 10, 20 arba 30 kapsulių lizdinėse plokštelėse.

Gali būti tiekiamos ne visų dydžių pakuotės.

Rinkodaros teisės turėtojas ir gamintojas

Rinkodaros teisės turėtojas Pfizer Europe MA EEIG Ramsgate Road Sandwich Kent CT13 9NJ Jungtinė Karalystė

Gamintojas Pfizer Manufacturing Deutschland GmbH Heinrich-Mack-Str. 35 Illertissen D-89257 Vokietija

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą.

"Pfizer Luxembourg SARL" filialas Lietuvoje, Goštauto 40a, LT-01112 Vilnius Tel. +370 5 2514000

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2010-12-20


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai