To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Daktare, aš be jokios priežasties visą laiką kažko bijau...

- Daktare, aš be jokios priežasties visą laiką kažko bijau.
- Sesele, duokite jam laisvinamųjų. Gerkite, bus priežastis.

  • Per dieną suvalgykite apie 400 gramų daržovių ir vaisių (išskyrus bulves). Jie padės  išvengti nutukimo, sumažins vėžio riziką, cholesterolio kiekį kraujyje, aprūpins organizmą ...

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Žmogaus papilomos virusu užsikrečia apie 80 proc. lytiškai aktyvių moterų. Net 15–20 proc. moterų virusas išlieka ir, praėjus vidutiniškai dešimčiai metų, gimdos kaklelyje sukelia ...

PROCTO-GLYVENOL

1. KAS YRA PROCTO-GLYVENOL IR KAM JIS VARTOJAMAS

PROCTO-GLYVENOL mažina išorinio ir vidinio hemorojaus sukeliamus nemalonius simptomus ir padeda šią ligą gydyti. Tribenozidas daro vietinį poveikį smulkiosioms kraujagyslėms ir mažina uždegimą. Lidokainas greitai malšina skausmą.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT PROCTO-GLYVENOL

PROCTO-GLYVENOL vartoti negalima: - jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas) tribenozidui, lidokainui arba bet kuriai pagalbinei PROCTO-GLYVENOL medžiagai.

Specialių atsargumo priemonių reikia: - jeigu Jūs sergate sunkia kepenų liga, prieš vartodami vaistą pasikonsultuokite su gydytoju arba vaistininku.

Vartoti PROCTO-GLYVENOL vaikams nerekomenduojama, kadangi vartojimo patirties nėra.

Saugotis, kad vaistinio preparato nepatektų į akis.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis Prieš vartojant bet kokį vaistą būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku. PROCTO-GLYVENOL negalite vartoti pirmuosius tris nėštumo mėnesius. Vaistą rekomenduojamosiomis dozėmis galite vartoti nuo ketvirtojo nėštumo mėnesio ir žindymo laikotarpiu.

3. KAIP VARTOTI PROCTO-GLYVENOL

PROCTO-GLYVENOL visada vartokite tiksliai, kaip nurodė gydytojas. Jeigu abejojate, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką

PROCTO-GLYVENOL tiesiosios žarnos kremas

Kai pasireiškia ūminiai ligos simptomai, vaistą vartokite 2 kartus per dieną (rytą ir vakare), kol ūminiai ligos požymiai išnyks, paprastai 7-10 dienų. Jei vartojate kremą, pasitepkite arba įveskite į išangę pakuotėje esančiu aplikatoriumi. Kai ligos simptomai silpnėja, vaistą vartokite 1 kartą per dieną, ne ilgiau kaip 3 savaites, jei reikia. Nevartokite vaisto didesnėmis nei rekomenduojama dozėmis.

PROCTO-GLYVENOL žvakutės

Kai pasireiškia ūminiai ligos simptomai, vartokite po vieną žvakutę du kartus (rytą ir vakare) tol, kol ūminiai ligos požymiai išnyks, paprastai 7- 10 dienų. Kai ligos simptomai silpnėja, vartokite po vieną žvakutę 1 kartą per dieną, ne ilgiau kaip 3 savaites, jei reikia. Nevartokite vaisto didesnėmis nei rekomenduojama dozėmis.

Pamiršus pavartoti PROCTO-GLYVENOL Negalima vartoti dvigubos dozės norint kompensuoti praleistą dozę.

4. GALIMAS ŠALUTINIS POVEIKIS

PROCTO-GLYVENOL, kaip ir visi kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį, nors jis pasireiškia ne visiems žmonėms.

Imuninės sistemos sutrikimai Labai reti (<1/10 000): anafilaksinės reakcijos, įskaitant angioneurozinę edemą, veido edemą, bronchų spazmą bei širdies ir kraujagyslių sutrikimus.

Odos ir poodinio audinio sutrikimai Reti (nuo ≥1/10 000, iki < 1/1000): naudojimo vietoje gali atsirasti odos reakcijos, įskaitant deginimą, bėrimą, niežėjimą ir dilgėlinę. Šie požymiai ir simptomai gali išplisti už naudojimo vietos ribų.

Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

5. KAIP LAIKYTI PROCTO-GLYVENOL

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Laikyti ne aukštesnėje kaip 30 °C temperatūroje. Laikyti gamintojo pakuotėje.

Ant tūbelės ir dėžutės po Tinka iki nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, PROCTO-GLYVENOL kremo vartoti negalima.Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

Ant lizdinės plokštelės ir dėžutės po Tinka iki nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, PROCTO-GLYVENOL žvakučių vartoti negalima.Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

Vaistų negalima išpilti į kanalizaciją arba išmesti su buitinėmis atliekomis. Kaip tvarkyti nereikalingus vaistus, klauskite vaistininko. Šios priemonės padės apsaugoti aplinką.

6. KITA INFORMACIJA

PROCTO-GLYVENOL 50 mg /20 mg/g tiesiosios žarnos kremas sudėtis

- Veikliosios medžiagos yra tribenozidas ir lidokainas. 1 g kremo yra 50 mg tribenozido ir 20 mg bevandenio lidokaino hidrochlorido (atitinka 21,2 mg lidokaino hidrochlorido). - Pagalbinės medžiagos yra sorbitano stearatas, makrogolio cetostearilo eteris, cetilo alkoholis, izopropilo palmitatas, skystasis parafinas, metilo parahidroksibenzoatas, propilo parahidroksibenzoatas, skystasis sorbitolis (nesikristalizuojantis), stearino rūgštis, išgrynintas vanduo.

PROCTO-GLYVENOL 400 mg/40 mg žvakutės sudėtis

- Veikliosios medžiagos yra tribenozidas ir lidokainas. Vienoje žvakutėje yra 400 mg tribenozido ir 40 mg lidokaino. - Pagalbinės medžiagos yra kietieji riebalai.

PROCTO-GLYVENOL 50 mg /20 mg/g tiesiosios žarnos kremas išvaizda ir kiekis pakuotėje

PROCTO-GLYVENOL tiesiosios žarnos kremas yra baltos spalvos, silpno charakteringo kvapo. Vaistinis preparatas tiekiamas tūbelėmis, kuriose yra po 30 g kremo.

PROCTO-GLYVENOL 400 mg/40 mg žvakutės išvaizda ir kiekis pakuotėje

PROCTO-GLYVENOL yra gelsvai baltos, torpedos formos, kietos, šiek tiek riebios, be įtrūkimų žvakutės. Vaistinis preparatas tiekiamas pakuotėse po 10 žvakučių.

Rinkodaros teisės turėtojas ir gamintojas

Rinkodaros teisės turėtojas

Novartis Finland Oy Metsänneidonkuja 10 02130 Espoo Suomija

Gamintojas

Novartis Consumer Health GmbH Zielstattstrasse 40 DE-81379 München Vokietija

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą.

Novartis Consumer Health Services SA atstovybė Goštauto 40B LT-01112 Vilnius Tel. 8 5 260 41 50

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2010-02-09


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai