To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kalbasi du vyriškiai...

Kalbasi du vyriškiai:
- Žinai, mano šuo išgelbėjo man gyvybę, - pasakoja vienas.
- Kaip?
- Kai sirgau, šuo gulėjo prie mano lovos ir nė iš tolo neprileido nė vieno gydytojo...

  • Vartokite kuo įvairesnius ir skirtingų spalvų vaisius ir daržoves.  Geriausia juos valgyti šviežius, tačiau jei nėra galimybių, tinka ir virti, troškinti, šaldyti (tik ne sūdyti ar ...

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Žmogaus somatinėse (kūno) ląstelėse yra 46 chromosomos (katės - 38, o bulvės - 48 chromosomos), šis skaičius vadinamas diploidiniu (2n) chromosomų rinkiniu.

Kerasal

1. KAS YRA Kerasal IR NUO KO JIS VARTOJAMAS

Kerasal yra gelsvas, riebus tepalas. Tūbelėje yra 50 g tepalo. Kerasal tepalu gydomos odos ligos, kurių metu raginis odos sluoksnis labai storėja ir pradeda pleiskanoti. Šis preparatas padeda suminkštinti sustorėjusį raginį sluoksnį ir pašalinti pleiskanas. Kerasal tepalas vartojamas raginiam odos sluoksniui šalinti, sergant ichtioze, delnų ir padų keratoze, žvyneline, seborėjine ir ragėjančia egzema.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT Kerasal

Kerasal vartoti draudžiama Šio preparato vartoti negalima, jei jautrumas salicilo rūgščiai ar bet kuriai kitai medžiagai, esančiai sudėtyje, yra padidėjęs. Jo negalima tepti akių srityje ir ant gleivinės.

Specialių atsargumo priemonių reikia Pacientams, kurių inkstų funkcija sutrikusi, Kerasal galima vartoti tik trumpai ir mažame plote (ne didesniame už delną). Informuokite savo gydytoją arba vaistininką, jeigu Jūs sergate kitomis ligomis, esate alergiškas, geriate ar vartojate iš išorės kitokių vaistų (taip pat pirktų savo nuožiūra).

Kitų vaistų vartojimas Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

Kerasal vartojimas su maistu ir gėrimais Specialių reikalavimų nėra.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis Jeigu Jūs nėščia ar planuojate pastoti, turite kiek galima rečiau vartoti medikamentų arba kreiptis į gydytoją patarimo. Kerasal nėštumo metu galima vartoti tik būtinu atveju, tik ant mažo odos ploto ir tik trumpai. Žindymo laikotarpiu Kerasal negalima tepti krūtų srityje

Vairavimas ir mechanizmų valdymas Kerasal gebėjimo vairuoti ir valdyti mechanizmus neveikia.

3. KAIP VARTOTI Kerasal

Kerasal vartokite tiksliai, kaip nurodė gydytojas. Jeigu abejojate, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką. Įprasta dozė yra 1 – 2 kartus per dieną tepalo reikia užtepti ant odos ar plaukuotų vietų ir gerai įtrinti. Gydant rankas, tepalu reikia patepti po kiekvieno jų plovimo. Tepalą galima nuplauti šiltu vandeniu. Laikykitės šio vaisto pakuotės lapelyje ar gydytojo nurodyto dozavimo. Jeigu Jūs manote, kad vaistas veikia per silpnai arba per stipriai, pasitarkite su savo gydytoju ar vaistininku.

Pavartojus per didelę Kerasal dozę Dėl preparato savybių perdozuoti praktiškai neįmanoma

4. galimAS ŠALUTINIS poveikiS

Kerasal, kaip ir visi kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį, nors jis pasireiškia ne visiems žmonėms. Pavartojus Kerasal, labai retai oda parausta ir peršti, ypač kai vaistas vartojamas egzemos paūmėjimo metu. Padidėjusio jautrumo atvejų, kai atsiranda niežėjimas ir perštėjimas, būna labai retai. Tokiais atvejais gydymą reikia nutraukti. Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

5. KAIP laikyti Kerasal

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 (C temperatūroje Ant tūbelės ir dėžutės po "Tinka iki" nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, Kerasal vartoti negalima. Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

Vaistų negalima išpilti į kanalizaciją arba išmesti su buitinėmis atliekomis. Kaip tvarkyti nereikalingus vaistus, klauskite vaistininko. Šios priemonės padės apsaugoti aplinką.

6. KITA INFORMACIJA

Kerasal sudėtis

- Veikliosios medžiagos yra salicilo rūgštis ir urėja. 1g tepalo yra 50 mg salicilo rūgšties ir 100 mg urėjos. - Pagalbinės medžiagos yra makrogolis 400, polisorbatas 80, makrogolio stearatas, minkštasis baltasis parafinas, glicerolis, makrogolio 40 sorbitanperoelatas.

Kerasal išvaizda ir kiekis pakuotėje

Kerasal yra gelsvas, riebus tepalas. Kartono dėžutėje yra tūbelė, kurioje yra 50 g tepalo.

Rinkodaros teisės turėtojas ir gamintojas Spirig Baltikum Lithuanian-Swiss Ltd., Maironio 13-7, 3000 Kaunas, Lietuva

Gamintojas, atsakingas už serijos išleidimą į EEE rinką Spirig Baltikum Lithuanian-Swiss Ltd., Maironio 13-7, 3000 Kaunas, Lietuva

Gamybos vieta Spirig Pharma Ltd., 4622 Egerkingen, Šveicarija

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą.

Spirig Baltikum Lithuanian-Swiss Ltd. Maironio g. 13-7 3000 Kaunas, Lietuva Tel. +370 37 321738 Fax +370 37 323673

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2010-11-10

Naujausia vaistinio preparato charakteristikų santraukos redakcija pateikiama Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos prie Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos (VVKT) interneto svetainėje http://www.vvkt.lt/


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai