To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Gydytojas klausia...

Gydytojas klausia pacientą:
- Alkoholį vartojate?
- Tik per didžiuosius įvykius.
- O kokie tai įvykiai?
- Kai turiu ką išgerti!

  • Planuojant nėštumą, folio rūgštį reikia gerti abiem! Kai moteris pastoja, ji folio rūgštį turėtų vartoti dar keletą mėnesių.

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Imunitetas - organizmo gebėjimas apsaugoti savo vientisumą ir gyvybingumą nuo parazituojančių organizmų ir nuo biologinės kilmės nuodų.

Inflamac 75 SR

Inflamac 75 SR 75 mg pailginto atpalaidavimo kietos kapsulės Diklofenakas

- Veiklioji medžiaga yra diklofenako natrio druska. - Pagalbinės medžiagos yra: kukurūzų krakmolas, sacharozė, nikotinamidas, priešputinė silikoninė emulsija SE 2, povidonas, makrogolis 400, magnio stearatas, polisorbatas 80, talkas, raudonasis geležies oksidas E 172, eudragitas NE 30 D, dietilo ftalatas, eudragitas L 30 D, titano dioksidas, geltonasis geležies oksidas E 172, želatina, išgrynintas vanduo.

Registravimo liudijimo turėtojas Spirig Baltikum Ltd., Maironio 13-7, 3000 Kaunas, Lietuva

Gamintojas, atsakingas už serijos išleidimą į EEE rinką Spirig Baltikum Ltd., Maironio 13-7, 3000 Kaunas, Lietuva

Gamybos vieta Spirig Pharma Ltd., 4622 Egerkingen, Šveicarija

1. KAS YRA Inflamac 75 SR IR NUO KO JIS VARTOJAMAS

Inflamac 75 SR kapsulės yra vaistas, slopinantis skausmą ir uždegimą. Be to, jis mažina temperatūrą. Dėl savo specialios struktūros preparatas veikia ilgiau. Gydytojo nurodymu, jis vartojamas reumato sukeltoms ligoms, pvz., minkštųjų audinių reumatui, lėtiniam poliartritui ir artrozei gydyti, sausgyslių makščių ir sąnarių kapsulių uždegimui, priepuoliniam strėnų skausmui bei pažeidimo, ypač suspaudimo, patempimo, sumušimo, sukeltam skausmui malšinti.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT Inflamac 75 SR

Inflamac 75 SR vartoti draudžiama: Inflamac 75 SR kapsulių negalima vartoti pacientams, kuriems kraujuoja iš skrandžio ir žarnų, kai jautrumas diklofenakui yra padidėjęs, kai yra kepenų didelių pažeidimų, bei žmonėms, kuriems išgėrus vaistų, slopinančių prostaglandinų sintezę , pvz., acetilsalicilo rūgšties, gali prasidėti astmos priepuolis. Inflamac 75 SR kapsulės vaikams netinka.

Specialių atsargumo priemonių reikia: Jeigu išberia odą, prasideda į astmą panašūs priepuoliai arba išmatos tampa juodos, reikia apie tai informuoti gydytoją. Pacientams, kurių kepenys arba inkstai pažeisti, reikalinga speciali kontrolė, todėl jeigu Jūs sergate kitomis ligomis, esate alergiškas, vartojate kitų vaistų (taip pat pirktų savo nuožiūra), informuokite apie tai savo gydytoją arba vaistininką. Tokie vaistai, kaip Inflamac 75 SR, gali būti susiję su nedideliu širdies priepuolio ("miokardo infarkto") ar insulto pavojaus padidėjimu. Bet koks pavojus yra labiau tikėtinas ilgą laiką vartojant vaistą didelėmis dozėmis. Neviršykite rekomenduotos dozės ar gydymo laiko. Jei Jūsų širdies veikla yra sutrikusi, patyrėte insultą arba galvojate, kad Jums galėtų grėsti šios būklės (pavyzdžiui, Jūsų kraujospūdis yra padidėjęs, sergate diabetu, turite daug cholesterolio arba rūkote), turite aptarti gydymą su savo gydytoju arba vaistininku.

Inflamac 75 SR vartojimas su maistu ir gėrimais Kartu su alkoholiu vartoti nereikėtų.

Nėštumas Jeigu Jūs nėščia, planuojate pastoti, dėl atsargumo medikamentų turite vartoti kiek galima rečiau arba kreiptis patarimo į gydytoją. Inflamac 75 SR kapsulių, ypač nėštumo pradžioje ir paskutinįjį nėštumo mėnesį, galima vartoti tik gydytojo nurodymu.

Žindymo laikotarpis Jeigu maitinate krūtimi, atsargumo dėlei Inflamac 75 SR vartokite tik prieš tai pasitarusi su gydytoju.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas Pacientai, kuriems nuo šio vaisto svaigsta galva arba yra kitų CNS sutrikimų, turi atsisakyti vairuoti transporto priemonę ar prižiūrėti veikiančius įrenginius.

Svarbi informacija apie kai kurias pagalbines Inflamac 75 SR medžiagas Sudėtyje yra sacharozės. Jeigu gydytojas Jums yra sakęs, kad netoleruojate kokių nors angliavandenių, kreipkitės į jį prieš pradėdami vartoti šį vaistą.

Kitų vaistų vartojimas Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

3. KAIP VARTOTI Inflamac 75 SR

Jeigu gydytojas nepaskyrė kitaip, ryte ir vakare reikia gerti po 1 Inflamac 75 SR kapsulę. Nuo skausmo, atsirandančio naktį, ir rytinio sustingimo dažnai pakanka išgerti vakare vieną kapsulę. Pacientai, kuriems kapsulę nuryti sunku, gali ją atidaryti ir ten esančias mikrokapsules išgerti sumaišę, pvz., su jogurtu. Preparatą geriausiai gerti valgio metu, gausiai užsigeriant skysčio. Nekeiskite paskirto dozavimo savo nuožiūra. Jeigu Jūs manote, kad vaistas veikia per silpnai arba per stipriai, pasitarkite su savo gydytoju ar vaistininku.

Pavartojus per didelę Inflamac 75 SR dozę Vaisto perdozavus, skyriuje "Galimas šalutinis poveikis" nurodyti simptomai gali pasireikšti labiau.

Pamiršus pavartoti Inflamac 75 SR Praleidus dozę, vėliau vietoj jos dvigubos dozės vartoti negalima.

Pokyčiai, atsirandantys nutraukus Inflamac 75 SR vartojimą Pokyčių nepastebėta

4. galimAS ŠALUTINIS poveikiS

Inflamac, kaip ir kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį. Nepageidaujamas šių kapsulių poveikis pirmiausia pasireiškia virškinamajame trakte (pykinimas, vėmimas). Paprastai jis būna trumpalaikis ir priklauso nuo dozės. Galvos svaigimas ir skausmas, odos išbėrimas ir niežėjimas, miego sutrikimas, nervingumas būna retai. Atsiradus šalutinio poveikio reiškinių, vaisto vartojimą reikia nutraukti ir kreiptis į gydytoją. Taip padaryti ypač svarbu tuomet, kai gydant gerklės negalavimus (pvz.,anginą) labai pakyla temperatūra ir patinsta kaklo srities limfmazgiai (labai retais atvejais), taip pat atsiranda skausmas viršutinėje pilvo dalyje ir (arba) išmatos tampa juodos. Tokie vaistai, kaip Inflamac 75 SR, gali būti susiję su širdies priepuolio ("miokardo infarkto") ar insulto pavojaus nedideliu padidėjimu.

Jeigu atsiranda šiame lapelyje neminėtas šalutinis poveikis, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

5. Inflamac SR laikymo SĄLYGOS

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 (C temperatūroje Ant dėžutės nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, preparato vartoti negalima.

6. KITA INFORMACIJA

Daugiau informacijos apie šį vaistinį preparatą gali suteikti vietinis registravimo liudijimo turėtojo atstovas.

Lietuva Konradas Vitkevičius Spirig Baltikum Ltd. direktorius Maironio g. 13-7 3000 Kaunas Tel. +370 37 321738 Fax +370 37 323673

Informacinis lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2007-05


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai