To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Pas stomotologą...

Pas stomotologą.
- Pone paciente, rėkit kuo garsiau.
- Kodėl?
- Suprantat ten eilė žmonių, o aš noriu fotbolo rungtynes pasižiūrėti.

  • Valgykite liesus pieno produktus. Juose daug netukinančių baltymų ir nėra sočiųjų riebalų, kurie tukina ir kenkia kraujagyslėms.

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Rūkorių kraujyje 10 proc. hemoglobino susijungęs su smalkėmis. Mirtinas skaičius yra 50 – 60 proc.

Excipial riebus tepalas

1. KAS YRA Excipial IR KAM JIS VARTOJAMAS

Excipial kremas/riebus kremas/riebus tepalas/tepalas su migdolų aliejumi yra baltos spalvos. Excipial preparatai savo sudėtyje neturi veikliosios vaistinės medžiagos. Excipial preparatai gerina ir normalina odos būklę, nes ji gauna lipidų ir drėgmės. Plona lipidų plėvelė apsaugo odą nuo išdžiūvimo, išlygina šiurkštų paviršių, todėl oda būna elastinga ir atsparesnė. Visi Excipial preparatai vartojami jautrios arba šiek tiek uždegimo pažeistos odos pagalbiniam ligų gydymui. Dėl skirtingos kremo ir tepalo sudėties, laipsniškai didėjančio lipidų kiekio pacientas turi galimybę pasirinkti tokį preparatą, kuris geriausiai tinka jo odai. Excipial kremas vartojamas, kai oda mišraus tipo. Excipial riebus kremas vartojamas, kai oda sausa. Excipial riebus tepalas vartojamas, kai oda labai sausa ir pleiskanojanti. Excipial tepalas su migdolų aliejumi vartojamas, kai oda sausa. Jo sudėtyje esantis cinko oksidas pasižymi antiseptiniu ir drėgmę surišančiu poveikiu. Excipial kremas (jo pagrindas sistema "aliejaus vandenyje") šiek tiek riebalina, praleidžia prakaitą ir šilumą, vėsina, gerai limpa prie drėgno paviršiaus, nuplaunamas vandeniu. Excipial riebaus kremo (jo pagrindas sistema "vanduo aliejuje") sudėtyje taip pat yra vandens, bet jis riebalina stipriau. Šis kremas sulaiko drėgmę viršutiniuose odos sluoksniuose, vandeniu nenuplaunamas. Excipial riebus tepalas (jo pagrindas riebus) yra bevandenis, stipriai riebalina, sulaiko odoje drėgmę, nuplaunamas vandeniu. Tepalo sudėtyje nėra jokių aromatinių medžiagų. Excipial tepalas su migdolų aliejumi (jo pagrindas riebus) stipriai riebalina, yra bevandenis, vandeniu nenuplaunamas

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT Excipial

Excipial vartoti negalima: Jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas) bet kuriai sudėtinei Excipial medžiagai.

Specialių atsargumo priemonių reikia: Vartojant bet kurį Excipial preparatą, jokios specialios atsargumo priemonės nereikalingos, tačiau jeigu sergate kitomis ligomis, esate alergiškas, geriate kitų medikamentų (taip pat ir paties pirktų) arba juos vartojate išoriškai, informuokite savo gydytoją arba vaistininką.

Kitų vaistų vartojimas Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

Excipial vartojimas su maistu ir gėrimais Specialių reikalavimų nėra.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis Vartoti galima. Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku. Vairavimas ir mechanizmų valdymas Excipial gebėjimo vairuoti ir valdyti mechanizmus neveikia.

Svarbi informacija apie kai kurias pagalbines Excipial medžiagas Excipial kremo sudėtyje yra cetostearilo alkoholio. Gali sukelti lokalių odos reakcijų (pvz., kontaktinį dermatitą).

3. KAIP VARTOTI Excipial

Excipial reikia tepti ant ligotos ar pažeistos odos vietos 2 - 3 kartus per dieną. Excipial vartojant pakaitiniam gydymui su kitais dermatologiniais vaistais (pvz., dieną oda tepama Excipial, nakčiai – kortikoidų preparatu), individualią gydymo schemą nustato gydytojas. Excipial galima vartoti neribotą laiką, kol atstatoma normali odos būklė.

Pavartojus per didelę Excipial dozę Dėl preparato savybių perdozuoti praktiškai neįmanoma.

Pamiršus pavartoti Excipial Specialių reikalavimų nėra.

Nustojus vartoti Excipial Jeigu kiltų daugiau klausimų dėl šio vaisto vartojimo, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

4. galimAS ŠALUTINIS poveikiS

Excipial, kaip ir visi kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį, nors jis pasireiškia ne visiems žmonėms. Preparato sudėtis beveik optimali, todėl oda juos ypač gerai toleruoja, tačiau padidėjusio jautrumo reakcija vis dėlto galima. Jeigu vartojant Excipial odą pradeda niežėti arba ji parausta, preparato vartojimą reikia nutraukti. Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

5. kaip laikyti Excipial

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Ant dėžutės ir tūbelės po "Tinka iki" nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, Excipial vartoti negalima. Vaistas tinka vartoti iki paskutinės nurodyto mėnesio dienos.

Vaistų negalima išpilti į kanalizaciją arba išmesti su buitinėmis atliekomis. Kaip tvarkyti nereikalingus vaistus, klauskite vaistininko. Šios priemonės padės apsaugoti aplinką.

6. KITA INFORMACIJA

Excipial kremo sudėtis: - 100 g kremo yra 35,5 g lipidų. - Pagalbinės medžiagos yra triklosanas, chlorheksidino dihidrochloridas, polisorbatas 20, cetostearilo alkoholis, glicerolio monostearatas 40-50, izopropilo miristatas, skystasis parafinas, išgrynintas vanduo.

Excipial riebaus kremo sudėtis: - 100 g kremo yra 54 g lipidų. - Pagalbinės medžiagos yra triklosanas, chlorheksidino dihidrochloridas,skystasis parafinas,, kietasis parafinas, minkštasis baltas parafinas, polisorbatas 20, glicerolio sorbitano stearatas, makrogolio trigliceridas, sorbitano lauratas, magnio sulfatas, Parfum oil Mirage 186993 Dragoco, išgrynintas vanduo.

Excipial riebaus tepalo sudėtis: - 100 g tepalo yra 100 g lipidų. . - Pagalbinės medžiagos yra minkštasis baltas parafinas, polisorbatas 80, makrogolio stearatas, makrogolio 40 sorbitanperoleatas.

Excipial tepalo su migdolų aliejumi sudėtis: - 100 g tepalo yra 96 g lipidų. . - Pagalbinės medžiagos yra migdolų aliejus, cinko oksidas, hidrintas ricinų aliejus, tokoferolis, Parfum oil B 5266/0, glicerolio mono ir dipalmitostearatas, minkštasis baltas parafinas.

Excipial kremo ir Excipial riebaus kremo išvaizda ir kiekis pakuotėje Baltos spalvos kremas. Tūbelėje yra 30 g arba 100 g kremo.

Excipial riebaus tepalo išvaizda ir kiekis pakuotėje Baltos spalvos tepalas. Tūbelėje yra 100 g tepalo.

Excipial tepalo su migdolų aliejumi išvaizda ir kiekis pakuotėje Baltos spalvos tepalas. Tūbelėje yra 30 g arba 100 g tepalo.

Rinkodaros teisės turėtojas Spirig Baltikum Lithuanian-Swiss Ltd., Maironio 13-7, 3000, Kaunas, Lietuva

Gamintojas, atsakingas už serijos išleidimą į EEE rinką Spirig Baltikum Lithuanian-Swiss Ltd., Maironio 13-7, 3000, Kaunas, Lietuva

Gamintojas Spirig Pharma Ltd., 4622 Egerkingen, Šveicarija

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą.

Spirig Baltikum Lithuanian-Swiss Ltd., Maironio g. 13-7 3000 Kaunas Tel. +370 37 321738 Fax +370 37 323673

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2009-01-23


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai