To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Užrašas privačioje dantų poliklinikoje...

Užrašas privačioje dantų poliklinikoje:
"Jei pas mus taisotės 32 dantis - 33-čią taisysime nemokamai".

  • Ar geriate pakankamai skysčių rodo bespalvis ir bekvapis šlapimas. Gerkite daugiau skysčių!

Vaistų paieška

Įveskite ieškomo vaisto pavadinimą Lietuvių ar originalia Lotynų kalba.
Įveskite ligos kodą arba pavadinimą kuris Jus domina.
  • Krūties vėžys - dažniausia moterų onkologinė liga: ši liga sudaro trečdalį visų moterų piktybinių navikų.

Cololyt

1. KAS YRA Cololyt IR KAM JIS VARTOJAMAS

Cololyt yra baltos spalvos granulės tirpalui paruošti (jo išgėrus, ištuštėja storosios žarnos). Preparatas vartojamas vietoje klizmos ir laisvinamųjų vaistų. Tirpalas sukelia viduriavimą, greitai ir gerai išvalo žarnas. Gydytojo nurodymu Cololyt vartojamas žarnynui išvalyti prieš diagnostikos tyrimus, rentgenografiją, operacijas.

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT Cololyt

Cololyt vartoti negalima: - jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas) bet kuriai veikliajai Cololyt medžiagai - jeigu yra arba įtariama, kad yra žarnų nepraeinamumas arba prakiurusi storoji žarna - jaunesniems nei 5 metų ir sveriantiems mažiau kaip 20 kilogramų vaikams.

Specialių atsargumo priemonių reikia: Ypatingas atsargumas būtinas, jei ligonis turi polinkį į rijimo sutrikimą. Vaisto poveikis vaikams neištirtas. Jeigu sergate kitomis ligomis, esate alergiškas arba vartojate kitų vaistų (tarp jų ir įsigytų savo nuožiūra!), informuokite savo gydytoją arba vaistininką!

Kitų vaistų vartojimas Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

Cololyt vartojimas su maistu ir gėrimais 2 - 3 valandas prieš gėrimą pacientai turi nevalgyti. Iki tyrimo pradžios negalima gerti ir valgyti. Išvakarėse ir tyrimo dieną reikia laikytis tyrimą vykdančio gydytojo nurodytos dietos.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis Cololyt vartojamas tik būtiniausiu atveju. Jeigu esate nėščia, norite pastoti, Cololyt galite vartoti, tik prieš tai būtinai pasitarusi su gydytoju. Jei maitinate krūtimi, prieš vartojant bet kurį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku.

Vairavimas ir mechanizmų valdymas Cololyt gebėjimo vairuoti ir valdyti mechanizmus neveikia.

Svarbi informacija apie kai kurias pagalbines Cololyt medžiagas Duomenys nebūtini.

3. KAIP VARTOTI Cololyt

Suaugusieji ir vyresni nei 5 metų vaikai ir sveriantys daugiau nei 20 kg vaikai. Skiriama 1 litras tirpalo 15-20 kg kūno svorio, kas vidutiniškai sudaro 3-4 litrus Cololyt tirpalo suaugusiam pacientui. Jeigu gydytojas nepaskyrė kitaip, Cololyt gerkite porcijomis po 200 – 300 ml kas 10 minučių. Rengiantis žarnų tyrimui iš viso reikia išgerti apie 3 litrus Cololyt tirpalo. Visą jį galima išgerti tyrimo išvakarėse arba 1 litrą išgerti išvakarėse, o 2 litrus - ryte, prieš tyrimą. Geriausia gerti šaltą tirpalą. Po to iki tyrimo pradžios nieko negalima gerti ir valgyti. Savo nuožiūra nekeiskite nurodytos preparato dozės. Jeigu galvojate, kad medikamentas veikia per silpnai arba per stipriai, pakalbėkite su savo gydytoju arba vaistininku. Tirpalo ruošimas Maišelio turinį reikia suberti į litrinį butelį ir iki pusės pripilti vandens. Stipriai purtyti, kol viskas ištirps, po to butelį pripilti vandens. Į tirpalą galima pridėti mažai druskų turinčių ir becukrių aromatinių medžiagų arba citrinų sulčių. Cololyt negalima vartoti jaunesniems nei 5 metų ir sveriantiems mažiau kaip 20 kilogramų vaikams.

Pavartojus per didelę Cololyt dozę Nebuvo perdozavimo atvejų.

Pamiršus pavartoti Cololyt Praleidus dozę, vėliau vietoj jos dvigubos dozės vartoti negalima.

Nustojus vartoti Cololyt Pokyčių nepastebėta.

4. galimAS ŠALUTINIS poveikiS

Cololyt, kaip ir visi kiti vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį, nors jis pasireškia ne visiems žmonėms. Dažniausiai pasireiškia pykinimas ir vidurių pūtimas, rečiau - vėmimas ir uždegimas išangės srityje. Šis poveikis yra trumpalaikis ir greitai išnyksta.

Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

5. Cololyt laikymo SĄLYGOS

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 (C temperatūroje. Paruošto geriamojo tirpalo tinkamumo laikas 7 paros. Laikyti 2-8 ( C temperatūroje (šaldytuve). Ant dėžutės nurodytam tinkamumo laikui pasibaigus, preparato vartoti negalima.

6. KITA INFORMACIJA

Cololyt sudėtis

- Veikliosios medžiagos yra bevandenis natrio sulfatas, natrio chloridas, kalio chloridas, natrio vandenilio karbonatas, makrogolis 400. Viename paketėlyje (68,5 g) yra 5,675 g bevandenio natrio sulfato, 1,46 g natrio chlorido, 0,745 g kalio chlorido, 1,68 g natrio vandenilio karbonato, 58,944 g makrogolio - 4000

- Pagalbinių medžiagų nėra.

Cololyt išvaizda ir kiekis pakuotėje

Cololyt yra baltos spalvos granulės geriamajam tirpalui ruošti. Kartono dėžutėje yra trys paketėliai. Kiekviename paketėlyje 68,5 g granulių

Rinkodaros teisės turėtojas ir gamintojas Spirig Baltikum Lithuanian-Swiss Ltd., Maironio 13-7, 44298 Kaunas, Lietuva

Gamintojas, atsakingas už serijos išleidimą į EEE rinką Spirig Baltikum Lithuanian-Swiss Ltd., Maironio 13-7, 44298 Kaunas, Lietuva

Gamybos vieta Spirig Pharma Ltd., 4622 Egerkingen, Šveicarija

Jeigu apie šį vaistą norite sužinoti daugiau, kreipkitės į vietinį rinkodaros teisės turėtojo atstovą Spirig Baltikum Lithuanian-Swiss Ltd., Maironio g. 13-7 44298 Kaunas Tel. +370 37 321738 Fax +370 37 323673

Šis pakuotės lapelis paskutinį kartą patvirtintas 2008-10-15


Nemokamai elektroninė knyga apie seksą, sekso pozas. Visiems užsiregistravus. Registracija knygai.

Komentarai

Skelbti naują komentarą

Šio laukelio turinys bus laikomas privatus ir nerodomas viešai.
  • You may quote other posts using [quote] tags.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai

Daugiau informacijos apie teksto formatavimą

To prevent automated spam submissions leave this field empty.



Literatūra, forumas, komentarai

Be Sos03 leidimo draudžiama naudoti ir platinti www.Sos03.lt esančią tekstinę ir grafinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Autorių teisės priklauso Sos03, jeigu nenurodyta kitaip.

Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai